Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Én rontottam el? Mi tévő legyek?
Szerintem nem álltok túl jól. Nekem az az érzésem, hogy belefáradt az egészben és már nem hisz benne. Szerintem olyasmi hogy újra és újra ugyan oda jutottak vissza és feladta.
Itt valami radikálisra lenne szükség, valahogy nagyon magértened, hogy mi nem jó neki és tény lég változtatni. De az is lehet, hogy màr késő.
Pl mit jelent ez a túl sok. Nincsenek neki most valami problémài amikban nem állsz mellette? Gondoskodó vagy vele? Tudsz egy lágy, meleg, biztonságos teret adni neki ymibe bebúlyhat?
Azt meg tényleg nem lehet valakiből kiverni hogy szeressen, ez tényleg folytogató. Annál is inkább mert ő most tuti mélyebben van ebbentr meg nyomod hogy de mondjade most nem tudja úgy mondani, de te még nyomod tovább, meg gondolom drámák.
"érzem, hogy ha nincs körülöttem valami hülyeséget csinál."
Szóval te gyengeelméjűnek tartod, ő meg ennek nem örül.
Nehéz lesz neked párt találni - őt meg már elfelejtheted, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!