Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A barátom 12 órában dolgozik heti 4napot. Amikor szabadnapos akkor szinte mindig szeret meginni valamit( 10/7x)Általában 4sört ,de van olyan hogy pezsgőt + sört, és olyankor eléggé meglátszik rajta(furán beszél, kissé sertődékenyebb,nehézkesen jár,de kedveseket mondd,ölelget stb) Ennek örülök,annak viszont nem,hogy sokszor iszik. Nem élünk együtt még,piára se költ sokat annyira, de mégis zavar. Mondtam neki ezt,erre nem értette mi bajom. Azt mondta nem lesz tőle hülye,csak jól esik neki, régen sokkal többet ivott stb, kajára amúgy is többet költ. Fog ez változni vagy én reagálom túl? Én 21lány vagyok ő 25fiú
2016. dec. 21. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hiszi el, amit mondasz. Vedd fel egy ilyen alkalomkor videóra az ő viselkedését és józanon mutasd meg neki.

Aztán ha ez se használ, és nem hajlandó változni (csak akkor fog változni, ha ő akarja!), akkor lehet, hogy nem vagytok egymáshoz valók!

2016. dec. 21. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
vannak az életben nehéz időszakok. Engedned kell, hogy lazuljon. H nem piszkál akkor szerintem nincs ezzel baj. Emellett nyugodtan mondhatod neki, hogy téged zavar
2016. dec. 21. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Fog még változni, csak nem úgy, ahogy te gondolod.

Majd lesz megint olyan, amikor sokkal többet iszik, mint régen. Meg amikor szeretnél majd vele összeköltözni, és jönnek a gondok, hogy egyébként de, baromi sokat költ italra, mert heti két-három alkalommal lerészegedni (akár ha csak 4 sört nézel meg egy üveg pezsgőt), az már havi 25-40 ezer (a helytől függően), és ebből pl. pont be lehetne fizetni a rezsit.

Mi az, hogy amúgy is többet költ kajára?! Mert ez a mérce, hogy addig nincs gond szerinte, amíg piára nem megy el annyi, mint kajára?! Az megint csak cinkes, mert pl. ha ketten lesztek, az két főre kaja, ami kb. 60-80 ezer alsó hangon, határ a csillagos ég. Viszont havi 60 ezer piára már egy masszív alkoholistának is dicsőségére válik.

Még nagyon fiatal vagy, és nagyon naiv. Ha lenne egy kis eszed, akkor gyorsan kivágnád ezt az alakot, aki szerint nincs azzal semmi probléma, hogy ő alkoholista.

Azt pedig vedd intő jelnek, hogy régen sokkal többet ivott: ezek szerint teljesen nem tud lemondani az alkoholról, és csak idő kérdése, mikor kezd újra többet inni.

Ne tedd tönkre az életed melletted, nem hiszem el, hogy egy alkoholistánál normálisabb pasit nem találsz magadnak!

2016. dec. 21. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezeket a pasikat, soha nem értettem.

Én is ittam és sokkal többet, mint a barátod. Viszont, ha barátnőm volt, akkor ő volt az első. Lehet fura, de a barátnőm, mindig sokkal jobban kívántam, mint a piát.

2016. dec. 21. 07:52
 5/5 anonim válasza:
A büdös nem fog megváltozni, inni fog, ha tetszik neked ha nem. Saját tapasztalat! Én már nem élek vele, de tudom, hogy már nagyon alá adta, alkoholizál keményen! Hiába mondtam neki, hogy ne igyon annyit. Még neki állt feljebb. Egy részeges, kötekedő emberrel nem lehet mit kezdeni. Menekülj, amíg nem késő. MInél jobban beleásod magadat a kapcsolatba, annál nehezebben fogsz kijönni belőle.
2016. dec. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!