Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek?
Van egy fiú,akit egy éve ismerek... Kb 1 hónappal a megismerkedés után csókolóztunk,de mondtuk egymásnak,hogy többet nem akarunk stb... Pár hónapig nem is nagyon beszéltünk , aztán ismét jóban lettünk,és tetszettünk egymásnak... Nemrég összejöttünk,de én elég bizonytalan vagyok... Megtudtam róla,hogy régen a rossz lányok jöttek be neki,meg fuvezett is... A haverjai szerint nem megcsalós típus. Bár tegnap mesélt egy sztorit,ami fura volt.. A barátnőjét hazakiserte és egy másik közös barátnőjével 3 órára bementek egy garázsba és cigizgettek,dumáltak.. megnéztem a csajt facebookon és elég r.bancos a külseje.. A barátom mesélte ezt,de azt is elmondta hogy nem történt semmi köztük... Tudom hogy ez a múlt de aki egyszer csal,az máskor is... Várjak még egy kicsit hátha jobban megismerem? (Amúgy nagyon segítőkész a fiú,meg megszokott lepni ajándékokkal is... Plusz elég érzelgős,néha már kicsit nagyon is..)
21lány vagyok a fiú 25
Mintha valami tini sztorit olvasnék.
Egyébként amit régen csinált (kipróbált tiniként) nem mérvadó, ebben az időszakban sokat változik az ember.
Pontosan ezt akartam írni mint az első kommentelő.
Nehezemre esik elhinni,hogy 21 éves vagy.
Uristen.
Dobd ki de azonnal, igy legalabb lesz eselye maganak normalis baratnot talalni :)
Teged sem az eszedert szeretnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!