Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve élek párkapcsolatban. Az illető az első komoly barátom. Pár hónapja sikerült összeköltöznünk,nagy volt az öröm meg minden,de ahogy tartja a mondás,hogy így ismerjük meg a legjobban a másikat. Most nem tudom,hogy mit tegyek...olyan gondok merültek fel,hogy nem járt el dolgozni,mert nem volt kedve..kirúgták! Oké keresett egy olyan helyet,ahova van kedve bejárni! Azonban kiderült,hogy rengeteg hiteltartozása van,amit évek óta nem fizet és nem is hajlandó fizetni. Amikor leültem vele megbeszélni (ez többször is megtörtént) szinte nekem támadt,hogy ez az ő sara,ő tudja mit miért csinál,de a hitelt nem fogja fizetni,amíg nem talál valahol külföldön állást.Oké és mi a biztos,hogy talál ott állást? Közben gondolom halmozódik a kamat,de nem érdekli.Közben rengeteget költ,autót vesz magának, állandóan szerencsejátékokat játszik,amiken bukik is. Oké nem nagy összeggel 1000-ftos kaparosjegy max vagy fogadás,de akkor is...Újabban úgy veszem észre,hogy hazudozik is nekem. A facebookja tele van 18 éven aluli kislányokkal,akiket állandóan néz. Múltkor elvoltunk bulizni és ott is egy 16 évesnél nem kisebb csajt stírölt mellettem egyfolytában,ami szarul esik! Ő 30 éves..én meg 27. Nem tudom mi tévő legyek :( Nem tudom vele megbeszélni a dolgokat,mert gyerek módjára elkezd kiabálni,tagadni,nem mond igazat vagy csak ott hagy és rám hagyja a dolgokat,de így már számomra átgondolandó,hogy milyen jövőnk lesz így,ha ennyi felelősséget nem vállal,hogy fizessen meg dolgozzon. :(

Tudtok valami okosat mondani erre?

2016. aug. 23. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az úgymond "hitel" (rablás) a világ legudorítóbb zsidó trükkje. Különösen a kamatos kamat. Gondolom jól átvágta egy bank, és naná, hogy idegesíti és menekülne innen. Meg tudom érteni. A bankok, bankrendszer, hitelek, "kamatos kamat" annyira undorító dolgok, hogy még akár a sokat szidott szélsőkommunizus/nácik is jobbak mint ez a mai gusztustalan vadkapitalizmus.
2016. aug. 23. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

keresnék egy felnőtt férfit aki megfelel nekem

és nem egy gyerekkel akarnék együtt élni

szal szépen szakítanák

2016. aug. 23. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:

kedves 3as

nem egyenlő egymással a kettő

de kérdem én mire fel van a sok tartozás ennyi idősen ?

nem akar dolgozni nem akar fizetni

tiniket nézeget a párja mellet

hisztizik

nem vállalja a tettei felelősségét

30 évesen ???

ok együtt maradnak ...

ha nem tud kimenni dolgozni egyszer csak azt veszi észre a kérdező h a pasi rajta él belőle él

ha dolgozik is akkor vagy letiltás vagy inkasszót kap

ha nem akkor a Kérdező tartja el

ha szembesítik a tetteivel támad és kiakad

mi lesz ha a Kérdező gyereket akar ?

egy ilyen partner nem lesz apja a gyereknek ...

normális :

ha már van hitele akkor fizeti

dolgozik mert ki kell fizetni a tartozást

felelősen gondolkodik

ért a pénze kezeléséhez

nem költ feleslegesen olyanra ami nem szükséges

és nem kell h milliókat keressen

2016. aug. 23. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a pasi nagyon gáz! És ezt 6 év alatt nem vetted észre, csak most?

Mi az, hogy nem fizeti a hiteleit? Felvenni volt esze? És ráadásul lenne is miből, hiszen költ. Milyen felelőtlen ember az ilyen? Két gyufaszálat sem bíznék rá, nem hogy családot alapítani, jövőt építeni vele.

Menekülne külföldre a hitelek elől, ahelyett, hogy magába nézne és megvizsgálná a saját felelősségét. Dolgozni sem akar.

Téged sem tisztel, mi több, betegesen vonzódik a fiatalkorúakhoz és még ki is mutatja a jelenlétedben.

Mégis mit szeretsz benne? Mert jót nem írtál. Hagyd ott a fenébe, amíg téged is bele nem ránt az adósság csapdába.

2016. aug. 23. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Háát sok jót nem írtál róla.

Ahogy kiveszem a leirtakból a munka büdi neki és mindig van valami kifogása, külföldi munkáról álmodozik de nem tesz érte semmit, ám nagy lábon élni már annál jobban szeret.

Leülni megbeszélni vele a problémát nem lehet mert ordít mint egy majom. Mindemellett még tiszteletben se tart , mert úgy néz meg nőket, hogy a pája mellette van és észreveszi ami masiknak megalázó.

Az, hogy adóssága van még nem.is lenne gond ha mindent megtenne, hogy fizesse és próbálna rendbe hozni az életét de ez egy felelőtlen ember akinek mindig lesz kifogása mindenre.

Sajnos lakva ismerni meg az embert. Elég súlyosak a problémák.

2016. aug. 23. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"Oké keresett egy olyan helyet,ahova van kedve bejárni!"

Hogy is van ez károgó válaszolók? Szeretnétek nagyon kihozni hogy "az egy szemét lógós", de ha egyszer nem az?

2016. aug. 23. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól kiismerted a párod 6 év alatt. Nincs ezen mit szépíteni, szakíts vele. Ne pazarolj rá még több időt.
2016. aug. 23. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd ott. Éretlen szerencsejátékfüggő, tele tartozással. Ne várd meg, amíg a Te életedet is elrontja!!!!
2016. aug. 23. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!