Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek berágni a párom egy lánybarátjára. Mi tévő legyek?
nos, ha már mondtad a barátodnak, hogy zavar, annál többet nem tudsz tenni, a barátodban kell megbíznod.
azt viszik, aki hagyja...
írd le, mik azok a kétes dolgok priviben, lehet, hogy csak te parázol feleslegesen :)
Mostani párom társaságában nekem is akadt egy csaj, aki nagyon nem szimpatikus. Köztük nem volt semmi, ilyesmi félelem részemről nincs. Ellenben a csaj olyanokat művelt, hogy folyamatosan kóstolgatott, meg meg akarta hívni párom exét a társaságba, mikor először találkoztam velük. Én ezt nem hagytam szó nélkül, kedvesen, de határozottan odaálltam a csaj elé, hogy mi a problémája velem. Mondott valamit (emlékeztetem xy-ra), de azóta sem szedte össze magát. Páromat kínos helyzetbe hozta (összeszedett egy koncerten 2 pasit, akik agresszívan nyomultak, aztán tette az idiótát, hogy nem tudja őket lerázni, párom pedig nem akarta otthagyni magára a 2 idegen sráccal, ezért 3 órán keresztül ácsorogtak a hidegben, majd totál kialadva felhívott engem). Ekkor mondtam neki, hogy beszélgessen el a leányzóval, mert úgy viselkedik, mint egy kis csitri, nem pedig úgy, ahogy egy felnőtt nőhöz illene. Elvileg beszélt is vele, és a csaj bocsánatot akar kérni tőlem, majd meglátjuk, tényleg így van-e.
Én igazából hasonló viselkedést javaslok neked is. Ha úgy érzed támad, akkor állj elé, hogy miért, mi baja van, beszéljétek meg. Felnőtt emberek vagytok, és mint ilyen, illendő kezelni a konfliktusokat más közbeavatkozása nélkül is. Főleg, ha csajos téma, és párod észre sem veszi. Ha ez nem működik, akkor lehet mondani pároddal, hogy te nem tudsz már ezzel a helyzettel mit kezdeni, és megbeszélhetitek, hogy mi lehet.
Ha gondolod, írj nyugodtan privátot, ha tudok még, akkor segítek :)
Irhatsz uzenetet ha gondolod :)
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!