Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek, hogy lehet két férfi közül választani?
Volt egy másfél éves kapcsolatom (19 éves a srác), belefáradtam. A kapcsolat végefele megismertem valakit(17éves) és szakitás után belemenekültem ebbe az új kapcsolatba. Eszembe se jutott újra kezdeni a másfél éves kapcsolatomat, de 3 hónap elteltével túl sokat gondolok a volt barátomra miközben együtt vagyok a nálamnál egy évvel fiatalabb személlyel. Valaki aki hasonló helyzetben volt?
( Egyik barátnőm az egyiket pártolja, a másik meg a másikat. Tanácstalan vagyok.) 18/L
17-19 éves még nem férfi. Szerintem. Itt a gond: belemenekültél egy új kapcsolatba. Hagyni kell időt magadnak még feldolgozod, túlleszel a régin, mert így úgy néz ki mintha azért lennél valakivel, hogy ne légy egyedül. Nem pedig érzéssel. Ez a kapcsolatfüggőség. Tisztázd magadban az érzéseket, ha kell írj papírra pro-kontra érveket és úgy dönts. LEgjobb ha a szivedre hallgatsz.
Mindent bele!
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!