Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolat után 8 hónapra rá írt a volt bnőm nem tudom mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
5 éves kapcsolat utan irt most ma 8 honap elteltevel a volt bnom akivel tok jol mukodott minden csak anyammal egyutt eltunk es besokalt ra . Irja hogy a mostani pasijaval nem jo a kapcsolat meg hogy az 5 ev az csak 5 ev volt jegcsap lett. Irtam neki elmenjunk akkor vacsizni mondta igen ! Szerintetek ez valami trefa vagy lehet komolyan gondolja ?2017. jan. 9. 16:40
1/15 anonim válasza:
"Irja hogy a mostani pasijaval nem jo a kapcsolat"
kell neki valami pótlék, biztos a mostani pasija nem elégíti ki eléggé, és kell neki egy balfék, aki befolyásolható, aki te vagy, hisz számít rá, hogy még úgysem zártad le a múltat (jelek szerint jól is gondolta!)
2/15 anonim válasza:
Na ezt nálam is próbálták egyszer eljátszani, de rögtön leesett.
3/15 anonim válasza:
Szexeljetek, de ne jöjj vele össze. Illetve, ha nem akar szexelni, akkor hagyd a p!csába! :)
4/15 A kérdező kommentje:
Hát teljesen tanacstalan vagyok
2017. jan. 9. 17:01
5/15 anonim válasza:
Beütött a nosztalgia.
Ilyen velem is volt sajnos, és nem jön ki jól.
Ahogy az aktuális párommal megromlott a viszony, visszavágytam az exhez, akivel máshogy volt rossz a kapcsolatunk.
Helyre kellett rázódnom.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen nehez ez a helyzet most mert valamilyen szinten jo masreszt rossz is mert elojonnek a jo elmenyek a besoport agy alol
2017. jan. 9. 17:18
7/15 anonim válasza:
Sztem leakar veled feküdni de ott van neki is a mostani pàrja mi lessz ha a mostani pasija összekapja magàt és ujra minden megy tovàbb !
8/15 A kérdező kommentje:
Mondta visszajon sielesbol szakit is vele /....
2017. jan. 9. 17:24
9/15 kolosszus22 válasza:
Ha jót akarsz magadnak hagyd a fenébe, 8 hónapig le se szarta a fejed...most meg kaparna vissza, mert épp nem olyan jól áll a dolog a jelenlegiével. Egy igazi kapcsolatfüggő, éretlen kis libának tűnik akik szórakozik mások érzelmeivel. 8 hónap alatt azért te már le tudtad zárni nagyjából, jobban tennéd ha már nem bolygatnád ezt a dolgot, mert jó eséllyel megint megszívod és újra szenvedni fogsz csak.
10/15 A kérdező kommentje:
TeLjesen igazad van .... csak tudod mikor a gyűrűt ráhúzod az ujjara es a mennyaszonyi ruha bennt a szekrenybe kicsit nehez
2017. jan. 9. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!