Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire etikus fel ev randizas utan kijelenteni, hogy mivel egy darabig nem beszeltetek, o kvazi lecserelt?
Őszintén? Ne bánd, hogy "lecserélt" (ezt a szót használta amúgy? Ez is elég riasztó), mert aki ilyen könnyen képes lecserélni fél év után is, az nem igazán kedvelt, vagy emberileg elég alacsony az erkölcsi mércéje.
Szóval, nem Te jártál rosszabbul, bár Te érzed magad rosszabbul... Most még. De hosszú távon Te fogsz jól járni.
Szerintem jobb lesz neked nelkule,fel ev randizas azert mar szamithatna ennyire.
Nem tudom milyen ffi/no az ilyen de remelem nem no mert akkor helyette is eg a fejem.
Férfi... egészen pontosan azt írta, hogy "mivel aznap eltűntél, én találkoztam mással és vele alakul most. De a haveromnak bejössz... " ez rosszul esett, megalázó volt, de a végére kezdtem azt hinni,hogy manapság ez így megy, ez a norma és csak túl szentimentális vagyok, hogy többet reméltem kettőnktől. :(
A válaszokat nagyon köszönöm <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!