Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány, aki szerelmes a páromba, és egy nyilvánvaló a páromnak is, akkor etikus, ha beszélget vele és találkoznak?
2 éve vagyok együtt a párommal. Szeretem, ő is engem. Sosincs okom féltékenykedni igazából, de ettől függetlenül sajnos eléggé féltékeny vagyok, nem mutatom ki, inkább magammal megbeszélem a dolgokat.
Van egy lány, aki oda van érte, de már több éve, és ettől függetlenül ugyanúgy beszél vele. Ha párotok lenne, beszélnétek azzal az emberrel akinek bejöttök?
Persze.
Ha egyszer megbeszélte csajjal nem lehet köztük semmi simán. A csaj előbb utóbb kiszeret belőle. Hisz... az nem is szerelem.
Nem beszéltek erről semmit egyébként, csak visszahallottuk , hogy a csajnak bejön.
Mondtam a barátomnak, hogy beszélje meg vele. De azt mondta, hogy szerinte erről nincs mit beszélni.
Csak nekem így meg fura, hogy beszélnek. Vagy nem tudom. Lehet, hogy én működik másképp, de ha tudnám h belém van zúgva egy srác, és párkapcsolatom van, akkor nem beszélnék vele, főleg nem találkoznék, mert az olyan mintha táplálnám ezt a dolgot, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!