Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni a múltján, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már több, mint egy éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk, de néhány hetente/havonta előtör belőlem, hogy az elejétől kezdve tudom hogy előttem kb. 15 emberrel feküdt már le, főleg 3-4 évvel ezelőtt. Én már tudom, hogy nagyon bánja és ez csak a múlt és rengeteget változott azóta, sosem jutna eszembe, hogy megcsalna vagy bármi, de mégis zavar hogy ő régen ilyen volt, amikor egyébként nem is ismertem. Ez normális? Lenne valami tanácsotok? 23F2017. márc. 17. 11:02
2/20 anonim válasza:
Ugyan ebbe a szituba voltam mint most te..:) csak nekem rament az egesz kapcsolat :D persze nem ez volt az oka.. idovel eltudtam fogadni es mar abszolut nem erdekelt, szivem melyen tudtam, hogy megbizhatok benne, hisz semmim nem volt de meg is velem volt..az elozo mis csiriglik meghat... :D az o multja nem ismert...legjobb elfelejteni minnel elobb es nem is askalodni abba a multba amikor meg nem ismerted..:) 20F
4/20 anonim válasza:
legyetek egálban, küzdd fel magad te is 15re.
5/20 anonim válasza:
Mondjuk, 23 évesen ez már nem "tini párkapcsolat".
Ő hány éves volt mikor összejöttetek?
6/20 anonim válasza:
Semmi kozod hozza mit csinalt regen. Egy eletunk van, ha nem artott vele senkinek, nem mindegy mit csinalt? Forditott esetben meg csak menö lenne ha minel tobb csajt fektetett volna le egy pasi? 2017 van, nem 1700.
7/20 Viktor.K válasza:
Nézd haver. Az én csajom sem volt egy mintalány mielőtt összejöttünk volna, de az a múlt, el kell fogadnod ahogy én is elfogadtam. Nem tudsz mit tenni. Amúgy meg azt mondják, hogy k*rvából lesz a legjobb feleség ;)
8/20 anonim válasza:
Miért?
Az jobb lenne neked, ha azt hazudta volna, hogy te vagy a második?
Mindenki azt mond, amit akar, ő legalább őszinte.
Egyáltalán, hogy lehet ez téma, hogy kinek mennyi volt?
Kit és miért érdekel?
Ne a múlttal törődj, a jelennel foglalkozz!
9/20 anonim válasza:
És akkor most mi van? 😳 Kitágult, vagy rá van írva a homlokára? Istenem, a semmiből csinálsz gondot. 30/N
10/20 anonim válasza:
Nem, ez nem normális.
Ha meg nem így lett volna, ti se jöttetek volna össze.
Hiába szakítasz vele, a következővel mi lesz?
Vagy mindig az lesz az első kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!