Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni a múltján, mi tévő legyek?
legyél magadra büszke,mert neki van összehasonlítási alapja és mégis Veled van. Kinek akarsz megfelelni? A haverjaidnak? A Szüleidnek? A pároddal kéne foglalkoznod és az összes többi butaságot kiverni a fejedből!!!
40F
Valaki ezt tényleg semminek nevezi? Az szép.
Nagyon bánja? Hát persze,mikor csinálta nem bánta. Nem utólag kell gondolkodni rajta.
A múlt az múlt? Igen,de a jelen embert a múlt formálja,így az sem elhanyagolható.
Ezt nem kötelező elfogadnod,ez a szám rengeteg. Ez súlyosan árulkodik egy jellemről. Hónapok óta bánt téged a dolog,szerinted változni fog?
Hónapok,évek után akarsz lépni,mert nem tudod elfogadni,vagy minél hamarabb? Nála aligha találkoznál rosszabb múltú lánnyal,hajrá.
Tudod mitevo legy?
Nolj fel es fogadd el, hogy nem neked tartogatta magat.
Lányok!
Remélem levontátok a szükséges tanulságot!
Soha ne legyetek őszinték a pasival, ha rákérdez, hogy hányan voltak előtte!
Elsősorban semmi köze hozzá, másodsorban az első vitás helyzetben a szemetekre hányja.
De az sem jó, ha csak csendben rugózik rajta, mert akkor meg az ember lánya filózhat rajta, hogy most éppen mi a jófene baja van?
Ha kérdez, szempilla verdesve, pironkodva kell közölni, hogy te leszel az első! ... mert amilyen tapasztalatlanok a pasik e téren, még el is hiszik.
Aztán minden rendben!
#16:
" Miért vagyunk mi nők toleránsabbak?"
A tolerancia egy elég jó tulajdonság, inkább büszkének kéne lenni rá.
Mellesleg tudok neked egy szubjektív választ adni:
A férfiak többsége szeret(ne) sok nővel lenni és van is, aki ezt el is érte. A férfiak ilyenek, tisztelet a kivételnek, mert ez csak általánosítás.
De én egy nőtől nem ezt várom el. Egy nő legyen szemérmesebb és ne adja oda magát egy rakat férfinak, mert nekem egy olyan nő értékét veszti. Én sokra tartom egy nőben a tartást és a visszafogottságot, az ilyen viselkedésről viszont pont az ellenkezője jut eszembe.
Nekem a nő nem attól nő,hogy lyuk van a lába közt,hanem tartoznak hozzá kritériumok is, amiként is én nőként tudok rá tekinteni.
#19: Mondom,hogy szubjektív vélemény volt.
De az biztos,hogy akit tizenévesen már 15-en megdugtak, az nem értékes nő,hanem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!