Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de lehet nem tud rajtam túllépni? Vagy csak az agyamat húzza?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú, jártunk egy darabig, most van barátnője. A fiú akárhányszor megcsókolja a lányt aztán rám néz, mintha direkt csinálná. Buliban elhúzza tőlem azt a srácot akivel táncolok, beteteti a DJ-vel az összes közös dalainkat, beszólogat stb... lehet h nem felejtett még el? Vagy csak az agyamat akarja húzni?2015. okt. 28. 23:59
2/8 anonim válasza:
Fontos kérdés, hogy miért és hogyan lett vége..
3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem lépett túl a volt barátnőjén... De utána még kavartunk miután szakítottunk meg mondta akkor is h bejövök neki stb..Most együtt van újra az akkori exével..És elég szépen váltunk el egyébként de nem tudom, egyébként nem képzelem be, mert mondták mások is
2015. okt. 29. 10:25
4/8 anonim válasza:
Én nem akarlak se téged se a fiút megbántani, de szerintem csak az agyadat húzza..
Volt egy csaja szakítottak, összejött veled holott még mindig az exe kellett neki és szakítottatok, hogy újra összejöhessenek..
Milyen volt a kapcsolatotok? Meddig tartott?
5/8 A kérdező kommentje:
Elég jó volt a kapcsolatunk, nagyon szerettük egymást és ezt ő is sokszor hangoztatta.. nem voltunk sokáig együtt, de az a kis idő úgy látszott mindkettőnknek felüdülés és jól érezzük magunkat.
2015. okt. 29. 10:56
6/8 anonim válasza:
Szexualitás volt a kapcsolatotokban?
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem feküdtünk le egymással, ugyanis ő 3 évvel idősebb nálam és magamat nem éreztem még felkészülve, de ő ezt is elfogadta.
2015. okt. 29. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!