Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt tudtatok túllépni a barátotok/barátnőtök halálán?
Sajnos nyáron balesetben meghalt a barátnőm, és azóta is nagyon magam alatt vagyok, nagyon hiányzik;(
A halála utáni egy hónap volt a legrosszabb folyamatosan rá gondoltam, azóta egy kicsit enyhült a lelki fájdalmam.
Ti mennyi idő után tudtátok ezen túllépni?
Mennyi idő után lett új barátod/barátnőd?
Üdv
19f
részvétem, és sajnos ez a gyász ellen nem tudsz mit tenni. Nagyon-nagyon sok idő kell hozzá hogy túl legyél rajta.
De, remélem minél előbb jobban leszel akár picit is.
Nekem egy éve, hogy autóbalesetben az egész családjuk meghalt... Mivel nagyon jóba voltam a családjával, ezért többszörösen hatott a dolog. Mikor történt és kiderült, hogy tényleg ők, akkor öngyilkos akartam lenni, de végül nem volt hozzá tököm. Még mindig magam alatt vagyok, csajozni egyszerűen nem tudok és ha meglátok egy párt, sokszor elkezdek könnyezni. Fogalmam sincs mikor lesz vége, de már járhatnánk ott... Mindenesetre részvétem és sajnálom. Bízom benne, hogy mihamarabb sikerül kiheverned a dolgokat...
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!