Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt legelőször barátotok/barátnőtök? Hogy jöttetek össze? Meddig tartott a kapcsolat? 14/L
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 17:22
1/17 anonim válasza:
-16
-A pasijától sikerült elválasztanom őket
-5 hónap
2/17 anonim válasza:
18
Neten ismerkedtünk meg,aztán elhívott randizni.
Holnap leszünk együtt 13 hónapja. (Ő az első,és még nincs vége ezért írom így)
19/L
3/17 anonim válasza:
16.
5 napig tartott utána dobtam a csajt mert megismertem egy nála szebb lányt. Az tartott fél évig
4/17 anonim válasza:
16, a barátnőm 14.
A húgom hozott össze minket. Hosszú sztori.
Még együtt vagyunk.
5/17 anonim válasza:
14 elveaztetttem a diákomat és ő találta meg. 1,5 3vig voltunk együtt utánna meghalt rákban:( De ez már rég volt
6/17 anonim válasza:
Én 15 voltam, ő 16. És egy évig legjobb barátom volt, majd összejöttünk.
Most lett vége 4,5 év után.
7/17 anonim válasza:
16 evesen, tobb mint ket eve tart.
Elotte is voltak sracok, szerelmek minden, de akkor meg tul korainak ereztem.
8/17 anonim válasza:
16 evesen 4napig tartott
Egy haverom excsaja volt
Es azota nincs senkim szanalmas
17f
9/17 anonim válasza:
14 évesen komolyan ezen gondolkozol? nem kéne..Jobb mindent szépen lassan ráér az 16 évesen is addig őrülj, hogy fiatal vagy és hogy lófasz dolgod sincsen.
10/17 anonim válasza:
14 évesen ismertem meg, több mint 1,5 évig voltunk együtt és egy rendezvényen ismertem meg,majd Valentin-napon jöttünk össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!