Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 15 éves fiúúúk. Nekte volt már barátnőtök?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyi ideig tartott és milyen érzés volt?
Csókolóztatok már?
2016. febr. 4. 22:06
1/12 anonim válasza:
Bár már nem 14-15 vagyok, de amikor annyi voltam, eszembe sem jutott hogy nekem barátnő kell..
18/F
2/12 anonim válasza:
Igen. Volt egy 8 hónapos kapcsolatom. Smaci volt szüzesség maradt de már egyszer volt témában.
4/12 anonim válasza:
Még nem volt és elég szar érzés.
5/12 A kérdező kommentje:
nekem se,de nem fiu vagyok
2016. febr. 4. 22:30
6/12 anonim válasza:
Nem fiú vagyok, de azért válaszolok voltbarátom nevében.
Ő most lesz 15, és más 3 barátnője volt, én voltam a 3.
Az egyik azt hiszem 1-2 hétig tartott neki, a másik 1 hónapig, velem meg két és fél hónapig volt együtt.
Csókolóztunk, volt kicsit több is.
7/12 A kérdező kommentje:
jajj de j neked 5#
2016. febr. 4. 23:44
8/12 A kérdező kommentje:
bocs 6#osat akartam
2016. febr. 4. 23:44
9/12 Emberek válasza:
Ugyan tobb vagyok en is mint 15, de akkor igen volt baratnom. Nem tartott sokaig, osszesen egy honap volt. Csak csokolozas volt, nem tortent semmi tobb
10/12 anonim válasza:
én 15 éves koromban jöttem össze az akkori bnömmel 3 évig tartott a kapcsolat.. volt minden félév után... igaz közbe másokkal isXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!