Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy gyönyörű lány. Még is azt hiszi magáról hogy ronda. Mi tévő legyek? Akár hogy mondom neki hogy ő szép, és gyönyörű csak rondának látja/hiszi magát.
neki nem arra van szüksége, hogy azt mondogasd, ő mennyire szép!
Derítsd ki mire van szüksége! :)
Mondjuk általában elmondható, hogy önbizalomhiány a fő ok, de az is milliónyi lábon álló dolog.
Alapvetően neki kell a változást akarnia. Ha abba akarja hagyni végre az önsanyargatást, és kész rá, hogy elfogadja magát a testében, akkor meg lehet indulni az úton. addig nem :)
Az is lehet, hogy ronda, és csak a szerelem szépíti meg.
Van ilyen. Az én barátom szerint én is szép vagyok, amivel egy gond van: én ezt nem látom.
21/L
Ha nyafis a csaj akkor hagyjad.
Külsőn belsőn sokat lehet alakítani!
Mit tett érte? Vagy csak rinyál?Pfff...
Konkrétan mivel van baja? Lábával? Füléval...?
Mondd meg neki, h nagyon utálatossá teszi a nyavajgás, és ez a te szemedben nem vonzó! Ha te nem húzod meg a határokat, akkor nincs vége a rinyálásnak...ha olyan gyönyörrűűű.
Nem értem, mi a francnak kellett lepontozni.
Úgy gondolom, hogy a sok okos még nem látott képet sem a kérdező barátnőjéről, sem pedig rólam.
21/L
Nekem is van ilyen gondom... Néha egyszerűen nem hiszek a páromnak és elkap a letargia.
Én ilyenkor mindig egy percre megállok,elgondolkodom azon,amit mond és észérvekkel ráveszem magam,hogy ha a párom szerint szép vagyok,akjor szép vagyok.
Esetleg ezt a módszert elmondhatnád neki. A másik módszer pedig az,hogy beállítod minden nap a tükör elé (egész alakos) és addig nem mehet el onnan amíg minimum 5 szép dolgot el nem mond. Ezt minden nap s mindig másik 5 dolog :)
Lehet, hogy csak te látod gyönyörűnek. Ha pedig tényleg az, és naponta 482947-en írnak neki facebookon és minden képén 5928948484 lájk van, akkor meg csak játssza az agyát, ne foglalkozz vele.
Ezt ronda lányként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!