Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem őt! Mi tévő legyek?
Te nem tudsz mit tenni, és nem is kell tenned semmit.
A volt barátod döntött és nem melletted.Az, hogy miért, azt ő tudja.
Nem tudhatod mi áll az esküvő hátterében valójában.És közöd sincs hozzá már, mivel szakítottatok.Lépj tovább.
Nyugi, tök érthető, hogy rosszul érintett. Kifogtál néhány olyan válaszolót, akinek nem volt része hasonlóban.
Sosem tudhatjuk, mi van a dolgok mögött, de nyugtasson a tudat, hogy ha kell, előbb utóbb kiderül. Addig is magadra koncentrálj!
Megértem, hogy rosszul érint, de 1.5 év után már felesleges ezen rágódnod.Nem te voltál az "igazi" számára és ezt lehet ő is tudta..csak gyáva volt a szemedbe is megmondani.Vannak ilyen emberek.Ha annyi 20000-resem lenne, mint ahány ilyen embert ismerek, akkor már gazdag lennék.
Lehet ez a nő sem lesz élete végéig tartó kapcsolat, ez kiderül a későbbiekben, de a te helyzeteden ez sem fog változtatni.
Kérdező, éld az életed és a múltat felejtsd el.Ő a múltad része, de a jövődben nem hiszem, hogy benne lesz valaha is..és ne is legyen.Vége.
Igen,tudom...és nagyon igyekszem és igyekeztem is elmúlt időszakban hogy éljem a saját életem,mert rá többé már nem építhetek.Nagyon-nagyon szerettem őt!!Tiszta szívemből.De ezzel most az utolsó csepp szerelem/szeretet is elmúlni látszik a szívemben. :( Ennyi volt. :( vége
(csak nehogy akkor bukkanjon fel,mikor nekem már családom lesz.Kitelik tőle.. :/ De biztos nem így lesz..hagyjon csak élni.)
Párom az exével két évet volt együtt, én az enyémmel majdnem háromig.
Mi kicsivel több, mint egy éve, és gondolkozunk a házasságon.
Miért? Mert ahogyan én benne, úgy ő bennem is olyasvalakit lát, aki nélkül nem akar élni.
Pedig az előző kapcsolatainkhoz képest gyerek ideje vagyunk együtt, de összetartozunk.
A szüleim fél év után házasodtak össze, és 14 évig szinte hangos szó nem volt köztük, de szeretet megbecsülés mindig... csak közben a sors kicsit megkeverte a lapokat :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!