Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha valakinek nincsenek barátai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nincsenek barátai, az kiket hív meg az esküvőre?

Figyelt kérdés

Sajnos én nem bővelkedem a barátokban, sőt...ismerőseim vannak ugyan, de velük mégsem olyan a kapcsolat, hogy elhívjam őket az esküvőre.

Ilyen esetben nem jön ki rosszul, ha az egyik félnek csak a közeli rokonsága van jelen?

Tanúnak, illetve nyoszolyólánynak ilyenkor kit lehet felkérni? (Két öcsém van).

(Nem lesz mostanában az esküvőm, csak elgondolkodtam rajta, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.)

2017. szept. 9. 08:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Én ahol voltam, mindig testvér volt a tanú - ha volt persze. :)
2017. szept. 10. 11:03
 22/25 anonim ***** válasza:
A szüleim esküvőjén apámnak az ő egyik bátyja volt a tanúja. Teljesen fölösleges ezen rágódni, jogszabály szerint tolmáccsal akár még egy arra bóklászó külföldi turistát is behívhattok tanúnak. Annyi a feltétel, hogy nagykorú és jogilag cselekvőképes legyen.
2017. szept. 10. 11:47
 23/25 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok.

Én ezt úgy fogom megoldani, hogy szűk családi esküvő lesz. Szerencsére nem is akarnék nagyot, így ez jól jön ki. Ha nagyobb esküvőm lenne (mert pl. családi barátok, akikkel jóban vagyok, de nem nagybetűs barátok, lennének), akkor sem kérnék fel nyoszolyólányt, nem olyan "muszáj, hogy legyen" jellegű dolog a szememben.

2017. szept. 14. 15:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Most szervezzük az esküvőt a vőlegènyemmel, neki nagy baráti köre van, ès sok családbarát is. 100 főből kb 30-40 az "èn rèszem". Barátom nincsen sok, viszont annál fobtosabbak nekem, 2en jönnek majd a lagzira, a többitávolabbi barátom (pl gimis) csak az egyházira. Először èn is elgondolkodtam azon hogy milyen "ciki" lesz hogy a menyasszony oldalára kevesen ülnek a vőlegènyère pedig èpp hogy befèrnek xddd de ezt majd megoldjuk azzal, hogy kiírjuk egy táblára, hogy ne oldalt válasszanak mert mi mindenkit ugyanúgy szeretünk, vagy vmi ilyesmi szöveggel. Nem görcsölök ezen, hidd el lesz bőven olyan dolog amin tènyleg kell majd a szervezès folytán. Meg egyèbkènt szerencsès helyzetben vagyok, mert az Ő barátait is ismerem ès nagyon jóban vagyok velük, egy társaságban ismetkedtünk meg igazábol. Szóval nem lesz gond azt hiszem. Igaz, hogy mèlyen bem ismerjük egymást, de megvan a sok közös èlmèny. Azt tanácsolom, ha esküvőre kerül a sor, meg persze elötte járj össze a párod társaságával, ezèrt egyáltalan nem fogod kínosan èrezni magad. Egyèbkènt pedig bárki bármit mond, az a fontos hogy azok legyenek ott akik fontosak neked (a párod rèszèről ugyanígy). A többi csak pènzkidobás. Ez a ti napotok, nem számít hogy anno a nagymamádat ki hívta meg ezèrt illik visszahivni nektek. Nem. :d
2017. szept. 18. 22:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi esetünk: mindkét fél részéről, anyu apu, tesó, tesó párja jön. Szertartásvezető fog összeadni, nem kell tanú. És tényleg csak az lesz ott, aki közel áll hozzánk. ja és anyukám segít az öltözködésben.
2017. szept. 20. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!