Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nincsenek barátai, az kiket hív meg az esküvőre?
Sajnos én nem bővelkedem a barátokban, sőt...ismerőseim vannak ugyan, de velük mégsem olyan a kapcsolat, hogy elhívjam őket az esküvőre.
Ilyen esetben nem jön ki rosszul, ha az egyik félnek csak a közeli rokonsága van jelen?
Tanúnak, illetve nyoszolyólánynak ilyenkor kit lehet felkérni? (Két öcsém van).
(Nem lesz mostanában az esküvőm, csak elgondolkodtam rajta, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.)
Én szívesen elmegyek, sőt a barátaimnak is szólok, hogy jöjjenek, ha az eszem-iszomra is meghívsz minket.
Egyébként sztem bárki lazán eljön és eljátssza a nagy cimborát, függetlenül attól, hogy ismer vagy sem, ha korlátlanul ehet ihat, amennyit akar, jobbnál jobb finomságokból.;-)
Bárki lehet tanú, barát, testvér, szomszéd, egy hajléktalan is az utcáról, a hivatal is biztosíthat tanút, ha nincs sajátod... :-)
A ruhát szerintem jobb, ha önállóan választod ki, így senki nem szól bele a te ízlésedbe, különben is, neked kell jól érezni magad a ruhádban, te fogod viselni.
Egyébként sem muszáj nagy hacacárét csinálni.
Különben ha nem holnapra kell, igazából bármikor, bárhol szerezhetsz barátokat. Nekem van internetről is jó barátom, akivel jobb a kapcsolatom, mint azokkal, akikkel együtt nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!