Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek nincsenek eredmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nincsenek eredményei a nőknél, akkor hogyan kerülheti el azt, hogy tönkremenjen az élete?

Figyelt kérdés

Bár sokan osotbaságnak tartják a dolgok ilyen jellegű összefüggését, nagyon is reális. A párkapcsolati élet, kölcsönös szerlem, intimitás hiánya tartós állapot esetén sok embernél vezet személyiségtorzuláshoz, aminek nagyon súlyos következményei lehetnek. Az ebben nem érintettek pedig igazából elképzelni sem tudják ezt az állapotot, nemhogy bármilyen segítséget nyújthatnának benne; következésképp az adott emberek magukra maadnak és egyre mélyebbre süppednek önnön poklukban.

Van mód ennek az elkerülésére?

2015. nov. 27. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
El lehet menni papnak esetleg?
2015. nov. 27. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyen olyan mint én. Mivel én békés, nyugodt, hűvös, flegmatikus temperamentum vagyok, nagyon száraz humorom van. Tulajdonképpen semmi sem visel meg különösebben, soha nem vagyok ideges, és veszekedni sem szoktam, megvagyok békélve önmagammal és más emberekkel. Teljesen egyedül is jól elvegetálok, a világot szerencsés kiegyensúlyozottsággal szemlélem. Nyilván örülnék, ha lenne barátnőm, de amíg nincs, hát addig ezt kell elfogadni, ezt is meg kell élni. Direktbe nem is keresek nőt magamnak, hanem inkább csak várom a sült galambot, hogy a számba repüljön ,megtehetem, mert jól elvagyok egyedül is, meg szerintem a társkeresés eleve olyan dolog, amibe nem érdemes túl sok energiát fektetni, mert igen kicsi a valószínűsége, h a befektetett energia megtértül, meg amúgy is szerencsén múlik az egész. Majd ha lesz kapcsolatom, arra már érdemes energiát áldozni, és megbecsülni azt a nőt, aki elfogad engem olyannak amilyen vagyok, a lusta, léha, semmirekellő , nyugis, döglött hal mentalitásommal együtt, bár lehet pont ezt fogja szeretni bennem, mert sztem valahol a világban mindenkinek van legalább egy párja, aki pont az ő hülyeségére vevő, csak szerencse kell hozzá, hogy megtalálja.
2015. nov. 27. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg hetente elmegy egy prostihoz és piázni a haverokkal. Nem mindenkinek abból áll a boldogság, hogy álmai nőjével a rózsákkal teli parkban falják egymást, hogy mindenki észrevegye őket. Ha valakinek van egy megszállott hobbija (autók, számítógépes játékok) a sokszoros szerelmi kudarcokat fel tudja dolgozni és érzelmileg nem befolyásolja őt a szerelem hiánya.
2015. nov. 27. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es, érdekes módon vannak hozzád hasonló típusú emberek, akik valamiért mégis vonzóak a nőknek. Talán pont azért, mert nem hatnak rájuk a női praktikák.
2015. nov. 27. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
#2 Ez teljesen olyan, mintha én írtam volna :D
2015. nov. 27. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Legyenek barataid. Jarj el veluk.
2015. nov. 27. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Akár én is ki írhattam volna a kérdést! :(
2015. nov. 27. 23:52
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os, ez nem így megy.
2015. nov. 28. 00:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak a gyengék gondolják ezt. Te is, mint a többség, annyira igénytelen vagy, hogy az életet ilyen alacsony szintre minősíted. Ha szélesebb palettán tudnál gondolkodni, rájönnél, hogy a párkapcsolat csak egy kis rész a sok közül, ami elfoglal, vagy boldoggá tesz.

Vagy a sarkadra állsz és elkezdesz gondolkodni, vagy az értelmeidre hagyatkozol aztán szépen lassan idegroncs leszel.

2015. nov. 28. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
*érzelmeidre hagyatkozol
2015. nov. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!