Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy lányt, de nem tudom, hogyan mondjam meg neki, mert nem szeretném, hogy tönkremenjen a baráti kapcsolat is esetleg, mit tegyek? F/14
Én is egyszer beleszerettem egy barátomba, el is akartam neki mondani, de a végén mégsem, mert féltem xD Egyébként szerintem egy közös ismerősötöket kérd meg, hogy kérdezze meg a lányt mit gondol rólad. A többit meg gondolom tudod :)
F/14
találkoztatok már élőben a lánnyal? (bocsi ha már írtad de így a történetből elsőre nem jött le:) mert ha nem, akkor nem kell ajtóstól rontani a házba, jobb ha személyesen is beszélgettek, minél többet. akkor fogsz rájönni h mennyivel másabb vele úgy beszélni, mennyivel nehezebb dolgokat elmondani.
legtöbbször nincs is szükség rá h nagy vallomásokat tégy egy lánynak, mivel a cselekedeteit maguktól beszélnek :) légy vele kedves, mosolyogj rá sokat, keresd a tekintetét, érj hozzá gyakran (karjához, hátához) és figyeld, ő hogy viselkedik. ha minden találkozás után egyre közelebb enged magához, meg fogsz lepődni milyen hamar eljön az első csók ideje :) ha pedig úgy viselkedik veled mint bárki mással, el kell fogadni h csak barátságra gondol. legalább ezt is megtudtad és megmarad barátnak :D
hajrá
Szereted, csak még nem láttad. Hát te is fura vagy már bocs :D
Bár a legtöbb lánynak bőven elég a New Yorker.
És a legtöbb fiúnak bőven elég ha úgy jó fej,
hogy valakivel, még csak MSN-en beszél,
de már kinagyította ám több képen is a szemét.
Az én szüleim harminc éve keltik reggel egymást,
tudnának ám mesélni az életről egy s mást.
Te kiben bíznál úgy, hogy leéld vele az életed,
és bár nem ismerlek, de én ilyen vagyok féltelek.-- Fankadeli :D
14/F
köszi a választ! :D
hát ez már lassan egy éves kérdés, azóta elég sokminden történt már. :) nagynehezen sikerült rávenni, hogy téliszünetbe kijöjjön, aztán azóta meg már 9szer találkoztunk. :) még mindig ugyanúgy szeretem, mint akkor. sőt még jobban. :) gondolkozok rajta, hogy mit kéne lépnem, de valahogy nem szeretném elrontani, ezt a nagyonerős baráti viszonyt. éjjel-nappal töröm a fejem, hogy, mit tegyek, de még nemigazán jutottam semmire sajnos. nem egyszerű eset ilyen téren. :/ meg kettesben eddig a 9ből még csak 2szer találkoztunk, mert haverommal szoktunk lenni, mikor találkozunk, mert ő is úgy ismerte meg mint én. szval együtt "ismertük" meg. amúgy ő az egyetlen ember, akiben szinte 100%-ban megbízok. és remélem ez így is marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!