Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az, ha valakinek nincsenek barátai hobbijai, de a legtöbb idejét a párjával töltené?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 17:05
1/15 anonim 

válasza:

Ezt, minden kép a párodtól kérdezd. Van aki miden pillanatot a másikkal szeretne tölteni és van akinek nagyon kell a magánszféra.
2/15 anonim 

válasza:

Igen, gond, mert akkor csak tőle függsz, te egyedül, csúnya szóval egy senki egy nulla vagy, ha ő nincs melletted!
Az nem gond, ha nincsenek barátaid, nekem sincsenek, viszont sok hobbim van, amivel elfoglalom magam.
Ne akarj függni másoktól!
3/15 anonim 

válasza:

Szerintem igen. Barátok kellenek, nem kell mindent a párunkkal megbeszélni, így csak elmagányosodik az ember, és talán nagyobb baj, hogy társaság, hobbi hiányában túlságosan rátelepszik a párjára.
4/15 anonim 

válasza:

Ez kizárólag akkor nem okoz nagy problémát egy kapcsolatban, ha a másik pontosan ugyanilyen beállítottságú. Minden egyéb esetben meg fogod fojtani, el fogod üldözni a rátelepedéseddel, függéseddel.
7/15 anonim 

válasza:

engem eléggé zavarna ha állandóan a nyakamon lógna a párom, mert nem tudná egyedül elfoglalni magát
8/15 anonim 

válasza:

Elég nagy gond, mert a másiknak meg valószínűleg van saját élete.
9/15 anonim 

válasza:

Én ismerek olyan párokat, akik szinte csak WC-re nem járnak együtt és nagyon jól elvannak úgy, hogy náluk nincs "én" meg "te", hanem csak "mi". Nagyon jól elvannak, sőt, szerintem csak a mai énközpontú, szabados világszemléletben gáz, ha valaki függővé teszi magát a másiktól, hiszen pl. a házasság intézménye is egy kölcsönös függőségre tett fogadalomra alapul = a nő felajánlja a termékenységét és gondoskodását a férfi oltalmáért és erőforrásaiért. Én csodálom az ilyen párokat, hogy ennyire át tudják magukat adni egymásnak, nem tudom, hogy van-e olyan ember, akit minden egyes pillanatban az oldalamon szeretnék tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!