Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az, ha valakinek nincsenek barátai hobbijai, de a legtöbb idejét a párjával töltené?

Leginkább magával fog kib*szni az ilyen ember, ha nem pont ilyen a párja is. Folyton súrlódások lennének az eltérő igényekből, plusz egy esetleges szakítás is sokkal fájdalmasabb így. Elveszíti a párját, a legjobb barátját, a "hobbiját" is. Munka után ott lesz egyedül a lakásban, néz ki a fejéből és sír, mert egyszerűen nincs ami vagy aki lekösse a figyelmét, csak a tömény fájdalom - saját tapasztalat.
Tényleg nem jó valakit ennyire az életünk közepébe helyezünk.

Én is kapcsolatfüggő vagyok, nem szeretem az olyan dolgokat, ha egy lány másokkal, esetleg más pasikkal találkozna, úgy hogy a barátnőm. Úgy hogy nem is keresek senkit. Nekem nincs életem, sosem volt. Nem is vágyom semmi olyanra, amit mások csinálnak.
Élek a magányomban, ameddig meg nem halok.

Vannak emberek, akik legszívesebben minden idejüket a párjukkal töltenék, másoknak kell egy kis magánszféra. Bár praktikus okokból nem értek egyet az elsővel (egymástól való függés), el kell fogadni, hogy mindenki más. A baj akkor kezdődik, ha két különböző habitusú ember kerül össze.
Az exem volt ilyen. Nem tudom, hogy csak nagyon szeretett velem lenni, vagy nem tudta magát elfoglalni (nem voltak barátai, hobbija), de egy idő után az idegeimre ment. Nincsenek barátaim, de sok hobbim van és többnyire elfoglalt. Mindig duzzogott, ha sportolni mentem, vagy másokkal volt programom (az anyámmal például!), mindig jönni akart, ha mentem valahova. Egy idő után hisztis és elviselhetetlen lettem, és állandóan csszegettem. Visszagondolva, elviselhetetlen lettem. Sokáig gondolkodtam, hol rontottam el. Aztán rájöttem, hogy nem vele volt a baj (személyiségével, életfelfogásával), hanem a ténnyel, hogy rámtelepedett és bűntudatot keltett bennem, ha rajta kívül is volt életem/érdeklődési köröm.
Tanulság: sosem kezdek olyannal, akinek nincs baráti köre és/vagy hobbija és/vagy hivatása és/vagy karrierje.

Előző vagyok. Hozzáteszem, mindig titokban jártam el edzeni/kávézni/barátnőzni (nem bulizni)/vásárolni/fodrászhoz, mert az egyetlen indok, amit "elfogadott", hogy "hanyagolom", az a tanulás volt, bár arra is húzta a száját.
Komolyan, nem normális dolog az, ha ilyeneket titkolni kell egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!