Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha valakinek nincsenek barátai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nincsenek barátai, az kiket hív meg az esküvőre?

Figyelt kérdés

Sajnos én nem bővelkedem a barátokban, sőt...ismerőseim vannak ugyan, de velük mégsem olyan a kapcsolat, hogy elhívjam őket az esküvőre.

Ilyen esetben nem jön ki rosszul, ha az egyik félnek csak a közeli rokonsága van jelen?

Tanúnak, illetve nyoszolyólánynak ilyenkor kit lehet felkérni? (Két öcsém van).

(Nem lesz mostanában az esküvőm, csak elgondolkodtam rajta, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.)

2017. szept. 9. 08:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
9-es, nem érted, hogy nem ilyen alig ismert embereket akar meghívni hanem barátokat? Ami amúgyis nem könnyen alakul ki
2017. szept. 9. 11:02
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Koszorúslány nem kötelező. Barátnőm házasodott, ő pl. anyagi okokból eleve nem is akart, mi megleptük baráti körrel, hogy saját magunktól megszerveztünk mindent. :)

Ruhaválasztáshoz sem kell barátnő, ha van konkrét elképzelésed, akkor úgysem számít más vélemény. De sokan mennek pl. anyával, vagy akár férfirokonnal, ha az ő véleménye a fontos.

Tanú is lehet bármelyik tesód, sőt, ez a tipikus. :)

Egyébként ha nagy esküvőt akarsz, akkor meghívsz boldog-boldogtalant (akik 150-200 fős esküvőt csinálnak, azok így csinálják, a szomszédasszony, meg anyám kollegája, meg a magdinéni a boltból...). Ha inkább családiasabb esküvőt szeretnél, akkor meg egyáltalán nem cink, ha csak a közeli rokonság van jelen.

2017. szept. 9. 11:24
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
A két öcséd közül az egyik lehet tanú, ruhát pedig választhatsz anyukáddal vagy akár a vőlegényeddel, sőt egyedül is.
2017. szept. 9. 11:36
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Én rokonokat fogok, és két unokahúgom olyan, mintha a barátom lenne, szóval... :)

Meg egy szem barátnőmet.

2017. szept. 9. 20:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát a munkatársakat pláne nem szeretném ebbe belekeverni, maximum az esküvőre jöhetnének (ha valakivel sikerülne olyan szintű kapcsolatot kialakítani), mint nézők, de a lagzira biztos nem hívnám őket, én annak a híve vagyok, hogy a munkát és a magánéletet nem érdemes keverni.
2017. szept. 9. 21:07
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

10-es válaszoló vagyok, nem tudom, miért pontoztak le, hiszen az esküvő volt a kérdés és nem a lakodalom...

Én voltam már munkatárs esküvőjén, ő a kollégáit hívta meg, mert nem volt baráti köre. Lakodalmat pedig emiatt nem is tartott, csak családi vacsorát, amelyen mint kollégák nem vettünk részt.

2017. szept. 9. 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nav munkatársait hivd meg és a fogyasztóvédelmiseket..
2017. szept. 9. 21:49
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
#15 Alapvetően egyetértek, a random kollégát minek hívnád meg, de azért ennyire ne légy merev. :) Ahogy gyerekként suliból, úgy felnőttként munkahelyről jönnek az emberi kapcsolatok nagy része. Nem kevered a munkát a magánélettel attól még, hogy esetleg lesz melóból egy-egy barátnőd, akivel munkán kívül is tartjátok a kapcsolatot. Sőt!
2017. szept. 10. 09:04
 19/25 A kérdező kommentje:

18. Mint írtam, ha valakivel sikerülne olyan kapcsolatot kialakítani, akkor rendben, bár eddig nem kerültem közeli barátibb kapcsolatba egyikőjükkel sem, persze ez idővel változhat, esetleg ha jön egy új ember a "csapatba".

10. Igen, főleg az esküvő részére lettem volna kíváncsi, mivel oda kell tanú, szép ruha, nagyobb előkészületek, stb. A lakodalom részét már a párommal is meg tudjuk szervezni, ahova főleg rokonokat hívnánk, itt már annyira nem ciki, ha nincsenek barátok.

2017. szept. 10. 10:36
 20/25 A kérdező kommentje:
Tegnap épp beszéltem erről az unokatesómmal, akinek elég nagy ugyan a baráti társasága, mégis a testvére volt a tanúja. Eddig azt gondoltam, hogy inkább illik barátot felkérni(eddig minden esküvőn, amin voltam legjobb barátok voltak a tanúk), de így már nem problémától zen. :)
2017. szept. 10. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!