Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeretné ha egyszer feleségül venném, de én nagyon esküvő ellen vagyok, mit tegyek?
Ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor ez lehet szakítóok!
De mégis miféle hozzáállás az, hogyha szereted akkor nincs "de", hanem teljesíted a vágyát és elveszed? Ennyi erővel, ha a kérdező párja Huu de szereti a kérdezőt, akkor elfogadja, hogy ő nem akar házasságot és elfogadja. Ez pont ugyanolyan! Ez elég harmatgyenge "érvelés".
Én nő vagyok és rosszul vagyok az esküvőtől, nem vágyom a felhajtasra, sem az eljegyzésre meg semmire, ami ezzel jár! Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretem a másikat, ahhoz nem kell esküvő meg házasság, hogy ezt be is bizonyítsam! Nem fogom attól jobban vagy kevésbé szeretni, ha feleségül vesz.. Akkor meg tök mindegy.
Nahát de ha a barátnőd ennyire hisztizik az esküvő meg házasság miatt és nem tágít, akkor inkább hagyjátok egymást, majd találsz egy olyan nőt, aki szeretni fog, ahogy vagy és nem fog kelleni hozza neki esküvő meg miegymás!
Akkor te lagzit nem szeretnél csak? Hát ezt megértem, én sem akartam, nem is volt. De a házasság fontos.
Te most a házasságot ellenzed, vagy a lagzit? Ha az utóbbi, akkor legyen szolid esküvőtök, nem kell nagy hacacáré.
Ha házasságellenes vagy, az viszont gáz, mármint nem önmagában ez gáz, hanem hogy tökre nem egyezik az értékrendetek, akkor sajnos nincs értelme folytatni, valamelyik fél szívni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!