Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm szeretné ha egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeretné ha egyszer feleségül venném, de én nagyon esküvő ellen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sose szerettem az esküvőket,meg nekem annyira egy nyálas h..lyeség az egész,a lagzi meg fárasztó,ha vendégként vagyok nekem már az is irritáló amikor megkérdik a menyasszonyt hogy hozzá megy-e és elkezd sírni.Ha szeretem,de nem akarom elvenni lehet belőle szakítás ?
2017. aug. 10. 16:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor ez lehet szakítóok!

De mégis miféle hozzáállás az, hogyha szereted akkor nincs "de", hanem teljesíted a vágyát és elveszed? Ennyi erővel, ha a kérdező párja Huu de szereti a kérdezőt, akkor elfogadja, hogy ő nem akar házasságot és elfogadja. Ez pont ugyanolyan! Ez elég harmatgyenge "érvelés".

Én nő vagyok és rosszul vagyok az esküvőtől, nem vágyom a felhajtasra, sem az eljegyzésre meg semmire, ami ezzel jár! Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretem a másikat, ahhoz nem kell esküvő meg házasság, hogy ezt be is bizonyítsam! Nem fogom attól jobban vagy kevésbé szeretni, ha feleségül vesz.. Akkor meg tök mindegy.

Nahát de ha a barátnőd ennyire hisztizik az esküvő meg házasság miatt és nem tágít, akkor inkább hagyjátok egymást, majd találsz egy olyan nőt, aki szeretni fog, ahogy vagy és nem fog kelleni hozza neki esküvő meg miegymás!

2017. aug. 11. 14:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Próbáljatok kompromisszumot kötni. Két tanúval házasság és kész vagy szimpla kerti party utána, amin nem kell kiöltözni. Nő létemre utálom az esküvőt, lagzit, teljesen megértlek. Nincs az a pénz amiért végig csinálnám, csináltam volna a saját lagzim. Ha annyira utálod nem kell. Mindenki azt mondja ha szereted bevállalod érte. Én azt mondom ha ő szeret, akkor megérti, hogy Te nem akarod azt a napot egy kínnak megélni. Ha nem tudok megegyezni, akkor tényleg szakítás. Nem tudok ebben kompromisszumot kötni, ez csak egy buli, akkor sokkal jelentősebb dolgokban sem fogtok tudni. 40 N
2017. aug. 16. 12:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Akkor te lagzit nem szeretnél csak? Hát ezt megértem, én sem akartam, nem is volt. De a házasság fontos.

Te most a házasságot ellenzed, vagy a lagzit? Ha az utóbbi, akkor legyen szolid esküvőtök, nem kell nagy hacacáré.

Ha házasságellenes vagy, az viszont gáz, mármint nem önmagában ez gáz, hanem hogy tökre nem egyezik az értékrendetek, akkor sajnos nincs értelme folytatni, valamelyik fél szívni fog.

2017. aug. 18. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!