Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy végigbőgjem a saját esküvőmet?
Iszonyatosan érzékeny típus vagyok, anyutól örököltem. Minden ilyen eseményt megkönnyezek, pláne ha látom, hogy anyuék is pityeregnek. Egy ballagáson is képes vagyok elsírni magam.
Közeleg az esküvő időpontja és egyszerűen frászban vagyok. Nem akarok minden képen kisírt, dagadt szemekkel szerepelni a nagy napon! :( A ballagásomat is úgy sikerült túlélnem sírás nélkül, hogy a családom távol volt tőlem, nem láttam őket, én pedig tereltem a figyelmemet a "gyászbeszédről", semmi nem maradt meg kb belőle.
Mit tehetnék? Kiver a víz, ha erre gondolok, amúgy is kezd kijönni rajtam valami totális para, mintha ettől minden megváltozna. Nálatok volt ilyen? Sírtatok az esküvőtökön? Mit lehet tenni ezellen?
Szerintem teljesen normális, ha majd sírni fogsz az esküvődön, mással is megesik. :)
A lagzin pedig - már ha lesz nektek - akkor nagy lesz a mulatság, nem hinném hogy ott is pityeregni fogsz. De ha mégis, az se baj :)
Azért nem tartom jó taktikának, mert azért még is csak jó lenne emlékezni valamire a szertartásokból is. Pl. azt kikötöttem a páromnak, hogy ne mi írjuk a fogadalmakat, a szülőköszöntőt is szívesen elhagynám, de azt mondták azért azt illene. Szóval mindegy, csak a nagyon kritikus pontokat kerüljük, amitől tutira zokogásban török ki. Mert igen sajnos nem csak néhány könnycsepp, hanem egyszer elindul és onnan nem lehet abbahagyni. :)
Egyébként lehet én is elnézelődök majd inkább, mintha valami kívülállóként szemlélném az eseményeket. Majd otthon visszanézem utána videón és jól kibőgöm magamat rajta... :) Meg előtte három napig is, hátha nem maradnak könnyeim.
A lagzitól nem félek, az már nem éppen a meghatottságról szól, de a két szertartástól kicsit bevagyok tojva. Nem akarok lebőgni az egész családunk előtt (szó szerint)! :) Bevonulásnál is inkább egyedül vonulok, nem bírnám ki, ha apu adna a párom kezébe. Így is családi zokogás várható, nem kell kierőltetni mindenkiből mégtöbb könnyet! :)
Önkontroll!
Addig is nézegess esküvős filmeket, sírjál, ahogy a csövön kifér, hátha a saját esküvődre elfogynak a könnyeid. Komolyan mondom.
Ha nincs más megoldás, akkor tessék lemenni a háziorvoshoz, és pár szem nyugtatót felírtani, és az esemény előtt szépen bevenni. Ha ezt nem akarod, akkor a szertartás előtt egy fél pohár erős vörösbort felhajtani (de ne kombináld a kettőt! :)) Adhatsz a többi sírósnak is. :)
Ja: és ne hergeld magad előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!