Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm szeretné ha egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeretné ha egyszer feleségül venném, de én nagyon esküvő ellen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sose szerettem az esküvőket,meg nekem annyira egy nyálas h..lyeség az egész,a lagzi meg fárasztó,ha vendégként vagyok nekem már az is irritáló amikor megkérdik a menyasszonyt hogy hozzá megy-e és elkezd sírni.Ha szeretem,de nem akarom elvenni lehet belőle szakítás ?
2017. aug. 10. 16:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Beszéljétek meg. Mutassátok meg egymásnak saját gondolataitok, érzéseitek, vágyaitok s megértve azokat, döntsetek együtt egy út mellett.
2017. aug. 10. 16:59
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer egy bolcs ember azt mondta, ami a DE elott van, azt le kell szarni. Igaza van. Ha szereted, szereted, elveszed, mosolyogsz vegig, es megadod neki, amit csak kivan. Ha szereted DE nem akarsz eskuvot, meg teljesen ellenzed az egeszet, akkor vagy hulye vagy, vagy egyszeruen csak gyerek. Persze, nem kell kovetni a hagyomanyokat, azonban hanyszor kockaztattad a testi epseged erte, mennyi penzt aldoztal a kapcsolatba, mennyi idot fektettel bele, mennyiszer mondtatok egymasnak h Szeretlek, vigasztaltataok egymast...?! Ezeket egy ceremonia miatt eldobnad, es keresnel egy olyan valakit, aki ugyan ugy szeret DE?! Adj halat azert, hogy nem hagy el, holott o is es te is sokat aldoztatok egymasert. Bird ki azt a par orat, egy napot. Nem kell templomi eskuvo, meg nagy rongyrazas. A lenyeg h a nevedet viselhesse buszken, mondhassa azt, igen, ezt es ezt tuleltuk.

Ulj le, beszeljetek meg. Hatha o is enged a dologbol. De ennyit megerdemeltek. 😊

2017. aug. 10. 17:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként irtóztam mindig az esküvőktől. Nem a házasság tényétől, azt fontosnak tartom. Utálom a lagzikat, meg a giccses felhajtást. Mégis volt egy nagyon szép családi körben tartott esküvőnk, utába ebéddel, beszélgetéssel. Lehet így is, ha kifejezetten ez zavarna. Ha meg alapból őt nem akarod elvenni, akkor váljatok külön.
2017. aug. 10. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:
12%
Egyszerű, kérd meg a kezét, de kösd ki, hogy neked ne kelljen ott lenned az esküvőn. Így mindenki nyer. :)
2017. aug. 10. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Lehet belőle szakítás, és gyenge kifogás, hogy nem szereted a lagzikat. Nem kell lagzit szervezni, lehet szűk családi körben is. Sőt, egyáltalán nem kötelező a lakodalom a házassághoz.
2017. aug. 10. 17:42
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg neki,hogy szereted,meg minden,de az esküvő neked felesleges rongyrázás és azt a pénzt másra költenéd.Egyébként szeretnék esküvőt,de bebaxós lagzi mentesen és csak 1-1 tanu lesz.Nekem a lagzi az,amiért nem fizetek,hogy kibírjam,inkább elmegyek abból a pénzből Korzikára.Egy 100 fős esküvő árából lazán el lehet menni,egy hétre akár egy 4 csillagos szállodába is.
2017. aug. 10. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

Én simán szakítanék, ha a párom nem akarna feleségül venni.

Azt ugye tudod, hogy az esküvőt olyanra szervezitek, amilyenre akarjátok, és nem feltétlenül kell nyálasra megcsinálni, meg 600 vendéggel dajdajozni?

2017. aug. 10. 17:54
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy érzem, hogy te valójában a házasság ellen is vagy. Mert az esküvő ellenes leírás csak kifogás. Én is utálom a nyálas részleteket, de ezeket ki lehet hagyni. Olyanra szervezhetitek, amilyenre akarjátok, pl. bementek aláírni és utána egy kis ebéd és kész.

"Ha szeretem,de nem akarom elvenni lehet belőle szakítás ?" Ez tőle függ, nálam lehetne szakítás, mert én házasságban szeretnék élni, és nem csak "járogatni" meg csak összeállni.

2017. aug. 10. 18:31
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

@12: "Ha szereted, szereted, elveszed, mosolyogsz vegig, es megadod neki, amit csak kivan." - ezt meg úgy hívják, hogy érzelmi zsarolás.

Kérdező! Igen, lehet belőle szakítás, ha nem tudjátok feloldani valahogy a helyzetet. Próbáljátok megbeszélni és valami kompromisszumos megoldást találni - merthogy egy ilyen helyzetben nem csak azt kell nézni, hogy az egyik fél mit akar, hanem azt is, amit a másik is.

2017. aug. 10. 21:47
 20/23 anonim ***** válasza:
48%

Szereted elveszed ha nem teszed elveszi mas leutik a kezedrol.

En a helyedben ha tenyleg vele akarsz elni gyorsan cselekednek.

Gondolom o se orok baratno akar lenni

2017. aug. 11. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!