Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeretné ha egyszer feleségül venném, de én nagyon esküvő ellen vagyok, mit tegyek?
Ha ő házasságra vágyik, te meg nem... akkor igen, lehet belőle szakítás.
Nem egyezik a jövőképetek, más értékrendetek van.
Vagy megegyeztek, valahogy, vagy különváltok.
Mindenáron nagy esküvőt akar? Ha nem szereted a nagy felhajtást, akkor meg lehet oldani 2 tanúval, utána meg egy vacsi a szűk családdal és baráti körrel.
De majd ha "egyszer" úgy érzi, hogy eljött az esküvő ideje, akkor próbáljatok valami középutat találni és lehet addigra te is máshogy látod majd a dolgokat. :)
Igen, simán lehet szakítóok, ha ez neki ennyire fontos.
A kifogásaid viszont rettenetesen gyerekesek. Nézd, én is világéletemben utáltam az esküvőket (vendégként is), ráadásul házasságot sem akartam soha, egy papír számomra és kész. Ennek ellenére a férjemnek fontos volt, nekem pedig ő fontosabb mint az ellenérzésem az esküvőkkel szemben, így eszembe se jutott nemet mondani neki. Vele terveztem az életem így is, úgy is, úgy voltam vele, hogy nem fáj aláírni.
Ami pedig magát az esküvőt illeti, azt az elején leszögeztük, hogy nem lesz lagzi. Kéttanús megoldásban gondolkodtunk, aztán végül az lett, hogy aláírtuk a papírokat és barátokkal elmentünk ünnepelni abba a bárba, ami a törzshelyünk. Így is lehet ezt csinálni.
Sajnos ezen túl kell lenned max rendeztek egy kisebb esküvőt, hogy neked se legye nagy nyűg.. de ezt el kell fogadnod, ha nem akkor meg szakíts.
Rengeteg nő álma a házasság, szép ruha.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!