Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor kezdtétek el nézegetni a menyasszonyi ruhátokat?
Még "friss menyasszony" vagyok. Párom júniusban kérte meg a kezem, viszont jövő nyáron már szeretnénk összeházasodni.
Ti a nagy nap előtt mennyi idővel kezdtétek szervezni az esküvőt?
Mikor kezdtétek el keresni a menyasszonyi ruhátokat?
Én szeretnék mindent szépen megszervezni, de korán sem akarom elkezdeni a szervezkedést.
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
22L
sose lehet elég korán elkezdeni a szervezést. főleg a helyszín miatt. a népszerű helyeken hamar betelik a naptár és a kitűzött időpontra lehet nem is lesz hely.
a ruha kérdés igazából annyi, hogy az elején körvonalazódjon benned, hogy milyen legyen a stílusa. el lehet kezdeni próbálni is, hogy lásd mi áll jól/kényelmes/praktikus stb. Lehet hogy van most egy álomruhád azt ha felpróbálod akkor derül ki, hogy nem is annyira jó.
A ruha foglalásra persze ugyan az vonatkozik, mint a helyszínre(hacsak nem varratod/veszed meg).
Ha most rögtön nem is, de ősszel azért már érdemes lenne beszélgetnetek erről legalább nagy vonalakban. hány fő, hol, mikor és a legfontosabbakat lefoglalni. a kaja meg ilyen apróságok meg ráérnek.
Tavaly nyáron kitaláltuk, de május végén kértünk végül is időpontot, szeptember elején házasodunk :D Szóval mi a rapid fajták vagyunk, és nem szervezünk semmit sem túl. De nekünk a fotóson kívül nincs szolgáltatónk, nincs templomink, 60 fő lesz kerti parti jellegű lagzival, így csak a kaja nagy tétel, aminek szintén nagy része megvan.
Ha szolgáltatókat szeretnél, és valami tiptop fajtát, akkor már nézelődhetsz, mert valaki már 2019-re ad időpontot. Igazából ez az egyetlen egy amit tudsz és amit meg is kell csinálnod most. A többi ráér.
A ruhámat pár hete vettem meg. A stílust már régen kinéztem, de eszemben sem volt százezreket költeni rá, így vártam vagy egy fél évet. már ott tartottam, hogy veszek egy levedlett szalonos ukrán ruhát :D Aztán egy FB csoportban láttam egy minőségi ruhát mélyen áron alul meghirdetve, ráadásul azt az ujjas típusút, amire nagyon vágytam titokban, úgyhogy 65-ért vettem egy 200 ezres ruhát :D Szerintem érdemes nézelődni és várni, aztán úgyis látod :)
Januárban kezdtük el szervezni a május 31-ei esküvőt.
Mindenre simán volt idő, egyedül a ceremóniamesterről késtünk el néhány órát :D
Ruhát február első hétvégéjén választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!