Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor kezdtétek el nézegetni a menyasszonyi ruhátokat?
Még "friss menyasszony" vagyok. Párom júniusban kérte meg a kezem, viszont jövő nyáron már szeretnénk összeházasodni.
Ti a nagy nap előtt mennyi idővel kezdtétek szervezni az esküvőt?
Mikor kezdtétek el keresni a menyasszonyi ruhátokat?
Én szeretnék mindent szépen megszervezni, de korán sem akarom elkezdeni a szervezkedést.
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
22L
Én neten ötleteket már 18 éves korom óta gyűjtök... :). Én még nem szervezek, mert nálunk még csak lóg a levegőben az esküvő, szeretnénk addig pénzt gyűjteni meg én fogyni (most, hogy végre kiderült, milyen betegségem van, és milyen étrendet érdemes követnem, könnyebb lesz).
Egy barátnőm kezdte el most az esküvője szervezését, eddig kb. az éttermekkel üzletelt, az esküvő kb. 10 hónap múlva lesz. Ruhát még nem nézett konkrét szalonban a tudomásom szerint.
Mi július óta vagyunk jegyesek, jövő júliusban lesz az esküvőnk, de már ideje elkezdeni szervezni, mert a jó helyszínek bizony valóban hamar betelnek. Nekünk már meg van a helyszín, dj, vőfély, fotós és videós is.
Ruhákat is nézegetem már, van is elképzelésem, hogy milyet szeretnék, ilyenkor ősz tájékán szoktak érkezni a szalonokba a 2018-as ruhák, én ezt megvárom és amint lehet, megyek próbálgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!