Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel kezdtetek újra randizni?
8 hónapig voltam együtt a barátommal, kidobott és már mászott is bele az új kapcsolatába.
Én úgy érzem hogy ezt a hónapot rá kell szánnom önmagam fejlesztésére és a lelkem összerakására. De valamiért vágyok újra az igaz szerelemre, ahol megbecsülnek és szeretnek :)
1 hónap önfejlesztés elég hogy elkezdhessek újra társat keresni? Neten fogok, ott úgy sem pikk-pakk megy :)
Szia
Ez attól is függ mennyire volt komoly és bensőséges a kapcsolatotok. Elég nehéz erre konkrét idő intervallumot mondani mert egyénenként függ hogy kinek mennyi idő kell egy ilyen helyzet feldolgozásához.
Az internetes társkereséssel vigyázz, abban igazad van teljes mértékben, hogy ott lassúbb az ismerkedési folyamat. Viszont a csalódás is nagyobb lehet.
Sok sikert!
Nekem sajnos csak a netes ismerkedés maradt, mivel nincs sok fiú ismerősöm, az a pár lánybarátnőm meg aki van, mind kapcsolatban van, nem igazán jönnének el velem valahova is szórakozni...
Szóval ez maradt. Bízom benne hogy kifogok valaki jót. Ezt az exemet is neten találtam mondjuk, most már azt kívánom bár kutattam volna még tovább... De biztos van fent egy normális srác is, aki megbecsül és nem csal meg :)
Tudod a fiúknak van egy olyan undormányos szokásuk, hogy szakítás után a lehető legrövidebb időn belül keresnek valami csajt búfelejtőnek.
Szerintem sirasd el a dolgod, kezdj vmi izgi hobbiba amibe eddig nem fektettél energiát (sportolj, olvass, fess vagy valami). És akkor kezdj ismerkedni amikor úgy érzed nem mindenkit az exedhez hasonlítasz, hanem az önnön tulajdonságaira tudsz összpontosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!