Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kezdtétek már újra az exxel?
Figyelt kérdés
Milyen volt utána a kapcsolat? Hogy viselkedett a lány és miért döntöttetek úgy, hogy mégis "nála van a boldogság kulcsa"?2013. nov. 20. 18:47
2/5 anonim válasza:
Újrakezdtük, mert megcsalt, megbocsájtottam, de már nem volt az igazi, állandóan idegesített, hogy tudtam, hogy egy másik srác dugta meg. Aztán megint megcsalt, két lábbal rúgtam ki.
3/5 Zakathol válasza:
Viccelsz? Örülök, hogy megszabadultam tőle... Újra csak akkor jönnék össze vele, ha megváltozna belsőleg (anyagias, felszínes, nagyképű, energiavámpír p1csa sajnos). Külsőleg soha nem láttam nála jobban az ideálomhoz illőt - számomra tökéletes - de ez kevés, ha közben utálom azt a rengeteg fost ami a száján kijön...
4/5 anonim válasza:
sajnos igen, se veled se nélküled volt
5/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor hisztiztek, folytatták azt, amit egykor abbahagytak, nyavajogtak és effélék?
2013. nov. 20. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!