Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? összejönni újra az exxel vagy esélyt adni egy új kapcsolatnak?
Az exemmel 2 évig jártunk, fél éve szakítottam vele, mert túl laposnak éreztem már ezt a kapcsolatot. Mindennap csak ugyanaz a megszokott dolgok történtek. Szakítás igaz nehezen ment, de végül kimondtam. Pár hónapig nem is találkoztunk, majd valahogy mégis újra elkezdtünk kijárni. S mostanra megint oda jutottunk, hogy mindennap kettesben vagyunk, s kezdenek újra úgy kinézni a dolgok, mintha együtt lennénk.
De viszont ido közben megismertem valaki mást, vele nem úgy indultak a dolgok, hogy akarunk valamit. Csak szimplán barátkoztunk. S hamar legjobb barátok lettünk. Mindennap több órán keresztül beszélgetünk. Reggel, ha felébred az az elso, hogy engem hívjon. S egyre jobban érzem, hogy fontos nekem.A gond csak a távolság. 200km. De ez lehetséges, hogy hamarosan lecsökken. S kb. 2 hetente talizhatnánk is.
Mind a 2en azt mondják, hogy szeretnek engem. S tudom, ideje lenne választani, mert ez igy nem fair egyikükkel szemben sem. De foggalmam sincs mit érzek. Kinek adjak esélyt? maradjak a megszokott életemnél? kiben biztos vagyok, hogy szeret, s sosem hagyna el másért? ( ezt úgy gondolom, ha idosebb lennék, biztos, hogy ezt választanám) vagy vágjak bele egy teljes új életbe, minek lehet csalódás lesz a vége? 18/L
én is az új kapcsolatra szavazok!
Kezdtem már újra exel, de ugyanúgy ellaposodott a kapcsolatunk mint ahogy előtte történt.
A mostani párommal távkapcsolatban vagyunk, és nem gáz szerintem :)
Én első Válaszoló mellé tenném a voksomat, de a fene tudja tutit. Ha sikerült tüzet vinni a régi-új kapcsolatba, még jó is lehet, de ha nem történt változás, akkor a másik. Ne hamarkodd el a döntést, de nem jó az időt húzni sem, mert valakinek annál jobban fog fájni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!