Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kit választanátok?

Figyelt kérdés
Van 2 srác és nem tudok dönteni. Az első egy kigyúrt és elég helyes pasi de kicsit bunkós fajta és beképzelt de kettesben meg kedves vagy van egy kicsit macisabb srác aki gazdag kicsit flegma de elég aranyos szokottt lenni velem :)
2012. szept. 30. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akibe szerelmes vagyok.

18/l

2012. szept. 30. 09:59
 2/9 A kérdező kommentje:
De még egyikbe se vagyok szerelmes.
2012. szept. 30. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem az aranyosabbat :)
2012. szept. 30. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod... hány évesek vagytok?
2012. szept. 30. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a macisat választanám, mert sokkal jobban szeretem az ilyet, mint a kigyúrt állatokat. Továbbá nincs szükségem beképzelt bunkó majmokra..hiába kedves velem..majd ha már nem szeret annyira, akkor nem lesz olyan kedves.

Egyébként tényleg igazán fontos volt odatenni, hogy gazdag.. A kis pénzéhes..

2012. szept. 30. 10:03
 6/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok és a srácok 17! :)
2012. szept. 30. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor minek kéne bárkit is választgatni?

Várj arra, akibe szerlemes leszel. Szerintem az okosabb dontés, dehát Te tudod. Nekem még soha nme volt senkim, és megvagyok. :D

2012. szept. 30. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

a gazdagsag mar 16evesen szempont a parvalasztast illetoen?:o

17evesen egyebkent szerintem max a szulei lehetnek gazdagok,nem o.

no,de hogy a kerdesre is valaszoljak:en egyiket sem valasztanam,mert azt irod,az egyik flegma,a masik bekepzelt.keress szerintem mast,ha mindenkeppen kapcsolatot szeretnel

2012. szept. 30. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem, keresnék egy harmadik lehetőséget.
2012. szept. 30. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!