Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kit választanátok?
Van 2 barátom akik elég közel állnak hozzám nagyon jóban vagyunk..az egyikük abszolút az ideálom szval 100%os esélye lenne nálam de nem mutat felém olyan szintű érdeklődést,hogy többet is szeretne tőlem..a másik srác viszont éjjel nappal keres engem alig várja h lásson és nem bír betelni velem,bár nem egy adonisz de nagyon aranyosnak tartom.
Írnátok személyes véleményeket és tapasztalatokat?
L
Na most akkor egy kérdést tennék fel.Te képes lennél egy olyan férfi mellett élni,aki nagyon tetszik és szereted.De viszont ő nem érez irántad semmit,és csak dugásra használ meg a barátság több egy kicsivel.
Vagy egy olyan férfival.Aki szeret téged.Mindent megadna.Viszont nem olyan szép.De aranyosnak tartod.
Nos?
Azt mondom, h helyetted nem dönthetünk,leírhatjuk a véleményünk, de a döntés végül a tiéd.
Szal mérlegelj v csinálj listát.
Esetleg aki szimpatikusabb, akinél azt érzed, mintha évek óta ismernéd.
Én már választottam s nagyon jól, nm bántam meg.
Nem tudom, h mondjam, nálunk működik valamiféle telepátia v mi, mer olyan megmagyarázhatatlan, még ha messzi is vagyunk egymástól v. gép előtt ülve is tudjuk mire gondol a másik..de ez nagyon, s ilyen senkivel nm volt még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!