Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Van 2 barátom akik elég közel állnak hozzám nagyon jóban vagyunk..az egyikük abszolút az ideálom szval 100%os esélye lenne nálam de nem mutat felém olyan szintű érdeklődést,hogy többet is szeretne tőlem..a másik srác viszont éjjel nappal keres engem alig várja h lásson és nem bír betelni velem,bár nem egy adonisz de nagyon aranyosnak tartom.

Írnátok személyes véleményeket és tapasztalatokat?

L

2012. okt. 1. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Na most akkor egy kérdést tennék fel.Te képes lennél egy olyan férfi mellett élni,aki nagyon tetszik és szereted.De viszont ő nem érez irántad semmit,és csak dugásra használ meg a barátság több egy kicsivel.

Vagy egy olyan férfival.Aki szeret téged.Mindent megadna.Viszont nem olyan szép.De aranyosnak tartod.

Nos?

2012. okt. 1. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
És ha nem néz ki olyan jól, akkor mi van? Mármint ha megvan a vonzalom kettőtök között. Szerintem a másodikkal sokkal jobban járnál. Én biztosan őt választanám. Törődik veled, fontos vagy neki.:) Nekem ez nagyon imponálna.
2012. okt. 1. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, tapasztalatom se volt még fiúkkal, de annyit elmondhatok, hogy hosszútávon többre mész azzal, ha van valaki, akiről tudod, hogy biztosan szeret. Amúgy meg a 100%-ig ideál pasid ha nem is mutat többet, akkor lehet, hogy rámenne a barátságotok, ha Te próbálkoznál. Bár ez csak egy lehetőség. Szerintem az utóbbit válaszd.
2012. okt. 1. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
egyébként azért kérdeztem h mások is gondolják e azt h a kinézet nem minden:)
2012. okt. 1. 19:35
 5/7 poiu ***** válasza:
A kinézet nem minden, választás pedig nem minden vagy semmi játék. A kapcsolat egy folyamat, közben kiderül, mennyire akarsz-tudsz belemászni.
2012. okt. 1. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom, h helyetted nem dönthetünk,leírhatjuk a véleményünk, de a döntés végül a tiéd.

Szal mérlegelj v csinálj listát.

Esetleg aki szimpatikusabb, akinél azt érzed, mintha évek óta ismernéd.

Én már választottam s nagyon jól, nm bántam meg.

Nem tudom, h mondjam, nálunk működik valamiféle telepátia v mi, mer olyan megmagyarázhatatlan, még ha messzi is vagyunk egymástól v. gép előtt ülve is tudjuk mire gondol a másik..de ez nagyon, s ilyen senkivel nm volt még!

2012. okt. 1. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
hm köszi mindenkinek:)
2012. okt. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!