Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes tartani a kapcsolatot az exxel?
Figyelt kérdés
Vagy jobb, ha örökre lezárjuk a múltat?2012. júl. 24. 19:01
1/9 anonim válasza:
mi jóban vagyunk. mindkettőnknek van azóta hosszabbnak mondható kapcsolata.
2/9 ASOT válasza:
amennyiben a párotok is elfogadja, és tudjátok tartani a haverságot akkor...
egy határozott..Talán :)
3/9 anonim válasza:
első vagyok. de szüneteltessétek amég nemtaláltok mást, mert úgy nem fogtok elszakadni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én lezártam már a múltat, de nem szeretnék rosszban leni vele. Ő még is haragszik rám valamiért, pedig ő csal meg engem.
2012. júl. 24. 19:11
6/9 A kérdező kommentje:
Csalt*
2012. júl. 24. 19:20
7/9 anonim válasza:
Na ezeket nem szoktam érteni,hogy aki megcsalja a másikat az a haragtartó...
:S:S
8/9 anonim válasza:
Én az első szerelmemmel tartom csak a kapcsolatot, de vele is csak a szakítás után 2 évvel .Azóta normális baráti kapcsolatunk van, sokat beszélünk és találkozni is szoktunk! Fura azért, hogy szerelmi csalódásokról és örömökről beszélünk egymásnak, de már megszoktuk !
Ha nem megy, ne erőltesd, mert semmi értelme, akkor működik, ha ezt mindketten helyén tudjátok kezelni és egyik fél sem akar többet szimpla barátságnál !
9/9 anonim válasza:
ha nem megy a jelenlegi kapcsolatod rovására, akkor lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!