Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fent lehet tartani egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent lehet tartani egy olyan kapcsolatot, ahol a pár 1300 km-re lakik egymástól?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
őő Én nem hiszek ebben ..
2012. júl. 2. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem hogy fennt lehet tartani
2012. júl. 2. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:
tehát ha iszonyatosan szeretsz valakit, úgy érzed örökké együtt akartok lenni, és minden nap beszéltek neten, akkor sem működhet?
2012. júl. 2. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha pl csak munka miatt van távol, és 2-3 hónap múlva hazajön, akkor simán. De mondhattam volna nagyobb számot is, ha tényleg van szerelem. De ha ott él, és te sem mész ki külföldre, akkor esélytelen.
2012. júl. 2. 11:57
 5/12 Dávidmester13 ***** válasza:
én nemhiszem DE meg kell próbálni !
2012. júl. 2. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akármennyire szereted és akármennyit beszélsz vele neten az sosem lesz olyan mintha ott lenne veled attól még magányos leszel. Szerintem vagy költözzetek egymás közelébe vagy keressetek mást nem hiszem hogy megéri x évig szenvedni és kibirni ezt az eégsz kinzást
2012. júl. 2. 11:58
 7/12 okoska31 ***** válasza:
100%
próbáljatok meg közelebb élni egymáshoz. Nagyon lehetetlen? azért a fizikai érintkezés hiánya előbb-utóbb gáz...
2012. júl. 2. 12:04
 8/12 A kérdező kommentje:

1 évről van szó, akkor tudok csak kiköltözni hozzá.

Ő ragaszkodik ahhoz, hogy maradjunk együtt, mert szeret, és kibírjuk, de én meg nem tudnám elviselni, ha időközben megcsalna és inkább szakítanék most...

2012. júl. 2. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Én távkapcsolatban élek, másfél éve, nálunk 'csak' 400 km a távolság, mégis időnként úgy érzem, hogy tönkretesz mindent a távolság...
2012. júl. 2. 12:36
 10/12 Dottorre ***** válasza:
Nem. Max, ha már régi kapcsolat, és azért havi 1-2 alkalommal találkoztok is pár napra.
2012. júl. 2. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!