Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek szeretnék segíteni! Nem tudja hogy megcsalja/megcsalta-e a barátja vagy sem. Szerintettek?
És mit vársz a válaszolóktól?
- Utazzanak vissza az időben és nézzék meg?
- Tippeljen ki-ki jó és rosszindulata szerint? (Mert nyilván tényeket csak az a két személy tud, a többi max tippel.)
És mi lesz azután?
- Ha a tippek közt többségben lesznek az igenek, akkor azt máris tényként fogod fel?
- És ha a nemek lesznek többségben?
Amit nem tud, az nem fáj.
Honnan jött az info? A fiú maga mondta el? Akkor is lehet igen és nem is.
A legfőbb kérdés az, kijönnek-e egymással, együtt akarnak-e lenni - az új barátnővel - van-e bizalom.
Egy jó kapcsolat sok mindent kibír, a féltékenység pedig bármit tönkretehet.
1,3,4 köszönöm
2 értelemetlen vagy
Jó nem azt várom hogy innen jöjjön a megválto IGEN vagy NEM
csak nektek mi jön le mert ahogy hallom hogy itt a pasik naponta többször is akkor hogy bírja ki az 1 hónapot???
Jó tudom nem mindenki olyan h 5 percenként élvezkedik de akkor is. Nyílván nem véletlenül jött össze az exxel anno. Igen ő mondta el. És elvileg jól kijönnek elvileg.... de nekem ez fura h havi 1 tali? az havi 1 szex? egy hapsinál na neeee?! Meg együtt 1 sátorba nem hiszem el hogy nem tudtak volna mással együtt aludni 2 srác 2 lány... Állítólag jól megvannak nem tudom hogy merre csak azt h akármikor hívja a lány a srácot mindig kifogásokat keres dolgozik... Meg ha lejön hozzá akkor az durva 5000 HUF szerintük drága. :S Bár ismerek olyat aki 400 km re lakott a pasijától és minden 2 hétbe mentek egymáshoz és már gyerekük is van és 10 éve együtt vannak, pár év után végleg összeköltöztek de akkor is.
Kedves kérdező.
2-es vagyok, nem vagyok értelmetlen. A kérdés értelmetlen.
Ha érdekel, 30/F kutató vagyok, kiemelkedően magas az intelligenciám, és én is szoktam sátorban aludni, de még sosem szexeltem benne.
Láthatólag negatív attitűddel viseltetsz a pasi iránt, tehát nyilván olyan véleményeket vársz, hogy "jaja biztosan csalja az a szemét".
Hadd áruljam el, hogy a napi több szex a net nagypofájú huszárainak önbevallása, ne abból építsd fel a világképedet. Azt úgy kell érteni, hogy van olyan nap, amikor összejön neki a 2, és megpróbálja elhitetni, hogy minden nap olyan.
Nekem volt olyan kapcsolatom, amikor a vége felé már több hétre jutott egy alkalom, mégse jártam félre, csak próbáltam kezdeményezni a saját csajomnál.
Szóval a világ nem olyan egszerű, mitn gondolod, lehet, hogy történt valami, de lehet, hogy túlparázod.
2-es akinek ilyen magasfokú intelligenciája van az nem így válaszol. Nyilván én is tudom hogy mindenki az első tapasztalata után mond véleményt. És nem nem utálom a srácot sőt nem is ismerem személyesen. Másik hogy nem azt mondtam h 3 szor napont azt nem a szexre értettem pont. És nyílván egy 20 éves nem elégszik meg a havi 1 el amikor ereje teljében van. :S Másik nem hiszem el h csak ennyi történt mert akkor is nem 1 sátor volt ott és biztos nem ő volt egyedülálló fiú szóval ha akarták volna megtudják oldani szerintem.
7 es mért te talán érted?????? hlyekocsög :D
A NORMÁLISAKNAK KÖSZÖNTEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!