Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok, de rosszul vagyok a lakodalmas zenéktől. Ti szeretitek?
Csak egy kötelező kellék a zenész nekem. Amúgy sem a hagyományos esküvők híve vagyok, jobban örültem volna annak ha a "világ végén" vesz el feleségül, vendégek és felhajtás nélkül, mondjuk a Maldívon, nem került volna sokkal több pénzbe mint így. Ezzel arra célzok hogy se felhajtás, se idétlen lakodalmas zene és megfelelési kényszer a többi embernek, hanem csak mi ketten, utána a nászút. Vagy úgy is jó lett volna hogy elvesz feleségül és irány egyből a nászút, vannak akik így csinálják.
De persze a vőlegényem szeretne vacsorát, meg egyebeket stb, akkor legyen, bánja fene....
Esküvőfotós vagyok. A munkám legnehezebb része, hogy el kell viselnem a mulatós zenét, bár szerencsére egyre kevesebb olyan esküvőt fotózunk ahol ilyesmi előfordul, azért nyilván teljesen nem úszom meg. Baromi rossz ám arra ébredni vasárnap hajnalban, hogy a "...lakodalom van a mi utcánkban..."-t dúdolod. Hívjatok egy rendes esküvői DJ-t (kb. 100e Ft-tól) vagy egy jó partyzenekart (kb. 200e Ft-tól) és beszéljétek meg vele/velük, hogy mit hallanátok szívesen. Az olyanokkal mint a 12-es válaszoló, ne foglalkozz.
- Hogyaszondja' savanyú a szőlő, hajlik a vessző... vagy valami ilyesmi.
köszönöm a válaszokat.
#13 ez nagyon tetszett! :)
barátnőmék ezt megcsinálták, mert fujjmulatós. Na most pl. a száguldás, porshe, szerelemre képzeld el, hogy táncoltak. Sehogy. Mi, barátnők próbáltuk menteni a helyzetet. Képzelj el egy lagzit, ahol legtöbben a Honfoglalásra táncoltak...
Amúgy az is kérdés, ki mit ért lakodalmas zene alatt. Mert pl. a Füredi Annabálon egy tipikus lagzis lassú, a Londonban, sej! (Bob hercegből) a tipikus lagzis keringő. Ezek nem tetszenek? Vagy a sejj, hajj, akácfa...? Mert utóbbi cigányzene
Én kis mennyiségben, bizonyos mennyiségű szesz után hajlandó vagyok elviselni párat közülük, de akkor is inkább a "klasszikusabb" magyar nótákat meg kuplékat, nem az ilyen Matyi és hegedűs meg Kis Grófo-féle modern diszkósított szarokat. Esküvőmön kizárt, hogy ilyenek menjenek, max. poénból 1-2 dal.
Én alapvetően nagyon szűk körű, nem rongyrázó esküvőt tervezek (ilyen max. 20 fő vendéggel), és nem is lenne sztem zene, max. vmi lágy aláfestő a vacsi alatt. Ha mégis nagyobb esküvő lenne, akkor ha már tipikus esküvői zene, akkor inkább '60, '70-es évek, '80-as évek magyar slágerei, rocky, funky zenék, ill. pár swingpop dal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!