Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell nagy felhajtást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nagy felhajtást csinálni egy esküvőből, nektek milyen esküvőtök volt?

Figyelt kérdés

Soha nem akartam túlgondolt esküvőt, jobb lett volna egy egyszerű, vacsorával és tortával egybekötött ünneplés, a legfontosabb emberekkel. Nekem a lényeg a gyűrű, az igen, és a szerelmem. Táncolni nem szeretek, rosszul vagyok a lakodalmas zenéktől is, feleslegesnek tartom a menyecskeruházást, meghívó osztogatást, és a hajnalig tartó bulit, mert a rokonok úgy kívánnák, én meg nem mehetnék haza a fáradt nap után. Kiráz a hideg a rokonok beleszólásától is hogy kiket hívok és kiket nem.

Nekem az is elég lenne ha mi ketten lennénk két tanúval, szülőkkel.

Csak én vagyok ilyen egyszerű? Idén esküdök, de néha a hideg is kiráz, persze szeretem a szerelmemet, javarészt ő dönt, miért fogjam vissza a vőlegényem a tervezésben, tudja milyen vagyok, nem flacoskodunk majd :)

Nektek milyen volt az esküvőtök?

2017. ápr. 14. 17:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt mondtam a barátaimnak, hogy iszok majd egy jó kis mézes pálinkát a lagzi kezdetekor és akkor már megjön a tánctudás is.. :)
2017. ápr. 14. 17:19
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Extrovertált vagy, nincs ezzel baj. Ráadásul szerencséd is van, mert van párod, és esküvőtök is lesz.

Én sem akarok soha ilyen felhajtást, én rosszul érezném magam benne, ráadásul mindenki rád figyel. Ezek ak özösségi alkalmak inkább ilyen kötelező rongyrázásról szól, mindenki megmutatja az új ruháját, és hogy hol tart most.

Nekem még nem volt, de voltam nemrég néhány esküvőn, és sosem értettem, hogy miért akkora nagy nap ez a nőknek.

2017. ápr. 14. 17:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Párom is ilyen introvertál és nem szereti ha nézik, fotózzák stb. Mi 25fős kicsi esküvőt tartunk. Szülőkkel nagyszülőkkel testvérekkel és pár baráttal. Lesz vacsora meg zene de semmi extra. Na meg persze torta. De kb ennyi, ha valaki akar táncolhat mert lesz hely. Szerintem éjfél körül vége lesz, majd mindenki marad a hotelben még vasárnap és welnesselünk egyet. ;) Nem nagyon izgat ki mit szól hozzá, nekünk így jó és ez a mi napunk.
2017. ápr. 14. 19:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, legalább nem csak én vagyok ezzel így :)
2017. ápr. 14. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Olyan legyen az esküvőtök amilyenek Ti vagytok, amilyet Ti szeretnétek. Esküvőfotósként dolgozunk a feleségemmel és azt kell mondanom, hogy mi is jobban szeretjük a kisebb létszámú esküvőket, ennek ellenére a miénk közepes méretű volt, 75 fővel, DJ-vel, hajnalig tartó bulival, menyecskeruhával, külföldről hívott fotóssal. Nem gondolom rongyrázásnak, annál is inkább mert baromi könnyen lesz száz fő azon a bizonyos vendéglistán és óriási buli volt. Jól éreztem magam és a mai napig azt gondolom, hogy életem legjobb döntése volt elvenni a feleségem feleségül. A párjainknak mindig azt tanácsolom egyébként, hogy maguknak szervezzenek esküvőt, ne az elvárásoknak, a rokonságnak, a barátoknak. Olyan legyen amilyenek Ők, akkor a sajátjuknak fogják érezni és klassz lesz. :)
2017. ápr. 14. 20:41
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Feszegettem már itt ezt a kérdést párszor, egyszerűen lehurrogtak/lepontoztak. Egyesek mániákusan bulizni akarnak és szórni a pénzt, más magyarázatot nem látok erre. Olyat tartsatok, amilyet ti szeretnétek, a ti napotok, a ti pénzetek.
2017. ápr. 14. 21:02
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
#6: Talán azért pontoztak/hurrogtak le, mert süt a sértettség, az agresszió, az irigység a hozzászólásodból. "Egyesek, mániákusan bulizni akarnak meg szórni a pénzt." Ebben a mondatban Te semmi kivetnivalót nem találsz?
2017. ápr. 14. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkinek legyen olyan amilyent szeretne. De eleve miért így kell feltenni egy kérdést? És ha valaki nagy felhajtást szeretne az miért baj? Senki nem szólja azt aki nem akar nagy lagzit, de a fordítottját többször olvasom itt, kb. mintha már bűn lenne nagy lagzit és bulit csapni.
2017. ápr. 14. 21:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 45-50 fő lesz. Lesz szuper fotós, zenekar, CM és szállás mindenkinek. Senki sem szól bele semmibe, csak azokat hívjuk meg, akik tényleg nekünk(!) fontosak. Az ára borsós és sokszor a hátunk közepére kívánjuk az egész macerát, hogy bár csak két tanúval házasodnánk de az az igazság, hogy azt mi lehet, hogy életünk végéig bánnánk.
2017. ápr. 15. 21:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Apam legjobb lagzis tanacsa: nem tudod ugy megcsinalni hogy mi denki ek jo legyen.

Plusa lagzis szokasok valtoznak a helyrol helyre, nekunk peldaul 160 szemely volt, es ez szamit kozepesnek.

2017. ápr. 15. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!