Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki lehet nullára jönni egy esküvőből?
Figyelj, az szerintem nem jómódú, ha valaki 50 ezret ad, az fejenként csak 25, az ember fizetésének nem egy nagy %-a az az összeg.
Nálunk étterem foglalási díj+kaja volt a költség, bőven visszajött. Használati tárgyakat mi nem kértünk, nálunk adtak pénzt, meg sorsjegyeket:)
' Figyelj, az szerintem nem jómódú, ha valaki 50 ezret ad, az fejenként csak 25, az ember fizetésének nem egy nagy %-a az az összeg. '
Elég nagy marhaság. Alapból ha pár egyik fele minimálbért keres máris elment egyikük majdnem egész havi fizetése csak erre, és akkor feltételezzük nem kellett sem ruhát venniük, se utazni stb az esküvőre.
Ki
Mi pozitívan jöttünk ki, de igazából 0 lett volna, ha a szüleim nem annyir adnak amennyit.
Nincsenek gazdag rokonaink, többen voktak, akik tényleg elképes ajándékot adzt, amit nem bántunk, hiszen azt hívtuk a vendégeinke, hogy velün ünnepeljenek. Az összeg ami bejött minke is meglepett, én max a felére számítttam.
Jól kell szervezni. A kisebb, 50-60 fősök ritkábban jönnek vissza, mert ott is ugyan úgy ki kell fizetni fotóst-videóst-díszítést, stb.
De egy 100 fő felettinél már általában visszajöhet, ha nem túlcsicsázott lagzit akarsz. Ha 10e alatt sikerül kihozd a kaja+pia párost, akkor visszajön
Nekünk 120fővel visszajött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!