Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ki lehet nullára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki lehet nullára jönni egy esküvőből?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a nászajándékokra + menyecske táncból származó "bevételre"
2014. jún. 3. 22:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha már mindenki kifizeti a fogyasztását, akkor pont visszajön az esküvő ára. Persze ez attól is függ, hogy a rokonok mennyit engedhetnek meg magunknak.

Nálunk lesz néhány kiugró példa, anyum egyik barátnőjétől már megkaptuk a pénzt és Ő 100.000 ft-ot adott, párom nagymamája ad majd fél milliót. Szóval 2 embertől eddig 600.000 Ft. Majdnem 2 milliós lesz az esküvőnk, de nekünk szerintem vissza fog jönni az ára.

2014. jún. 4. 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

11-es voltam. Nekünk étel+ital+ szállás 1 főre: 15.000 Ft.

Persze vannak 5 fős családok is és Ők mondjuk nem állnak úgy anyagilag, de mi fogjuk állni a szállást mindenkinek.

Tehát így csak 10.000-11.000 Ft/fő-be fog kerülni.

2014. jún. 4. 09:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez rokonság függő. A mi családunk szegénynek számít. Menyasszonyomék is dettó. Valószínűleg talán az 1/3-a ha visszajön. Sok ismerősömnél is ez volt
2014. jún. 4. 11:12
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Attól is függ, mennyire rongyrázós az esküvő, lagzi. Mi pluszban jöttünk ki (kb. 200 ezerrel), de egyrészt volt olyan rokon, aki nagyon nagy pénzt adott, másrészt csomó szolgáltatást ajándékba kaptunk barátoktól (legjobb haver fotós, jó barátnő virágos nem engedtek fizetni), meg amúgy is "figyeltünk" a kiadásokra (azért az idézőjel, mert alapból így akartuk, pl. polgári 2 tanúval ingyen, ruha varratva).
2014. jún. 4. 11:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már mindenki kifizeti a fogyasztását, akkor pont visszajön az esküvő ára"

Azért a legtöbb esküvőn nem csak a lagzi vacsorájára költenek.

2014. jún. 4. 11:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Addig nyújtózkodj, ameddig a takarós ér!

Az a legjobb, ha akkora esküvőt szervezel, amennyit ti magatok ki tudtok fizetni. Gusztustalan dolog előre számolni azzal a pénzzel, amit még meg sem kaptatok. Nem szeretik a számító embereket.

Ha meghívok valakit, akkor azért lesz ott, mert szeretem őt. Pofám nem lenne előtte számolgatni, hogy nekem ő mennyibe kerül, mennyit fog enni, inni, és vajon mennyi pénzt fog tenni a borítékba.

2014. jún. 4. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
miért lettem 0%??? :O
2014. jún. 4. 13:04
 18/25 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nagyon gusztustalan ez a "fizesd, amit fogyasztasz". Oké, legyen ez, de akkor írjátok le részletesen, mi mennyibe került, és aki csak egy tányér levest eszik, az annyit is fizessen.
2014. jún. 4. 14:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnkön csak egy szűkkörű vacsi lesz, lagzi nem, és mi nem is számítunk semmire, mert mindenki más csak a templomira lett meghívva, a vacsora, és a ruha ill. egyéb költségeket meg állják a szüleink.

Írták már, hogy sok mindentől függ, hasznos lehet viszont abba belegondolni, hogy egy nagyobb esküvőnél minél többen vannak, annál valószínűbb, hogy "be fog jönni az ára" (bár mi nem szerettük volna, ha bármennyit is adnak, ezért mi úgy intéztük, hogy minél kevesebből kijöjjön). Mert gondolj bele, annyit azért általában mindenki adni szokott, amennyiből kijön a szállás és a kaja ára, meg még egy picivel többet rátesz ajándéknak, viszont a fotós, terembérlet, stb., - amik kevésbé függnek a személyek számától - annál kevesebbre fog kijönni leosztva.

Viszont így is kell számolni azzal, hogy lesznek olyanok, akik eljönnek, de nem adnak annyit, amennyiből kijön a szállásuk és az étkeztetésük, vagy valamilyen ajándékot hoznak, és nem pénzben adják oda, így könnyen előfordulhat, hogy mínuszban lesztek.

2014. jún. 4. 14:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Senki nem ezt mondta, hogy annyit fizessenek, hanem ahhoz mrik átalában..

Pl nálunk nem tudja senki mennyibe jött a vai, és igazából a lagzi áranak az csak egy kicsit több, mint az 1/3 át tette ki 100 főre..

Fix

Ruha, cipő:160

Fotós: 110

Zenész: 70

Vöfély: 80

Virágok csokrok, kitűzők dekorhoz az élő, autóhoz):65

Terem 70

Maga a szertartás 30

Kapásból vendégek számától függetlenül ennyi

De fobtos, hogy senki ne úgy álljon neki, hogy ennyinek be kell jönnie, mert az nem működik.. (Én írtam, hgy mi pozitívan jöttünk ki, nem gazdag rokonokkal)

Mi max a felére számítottunk, hogy bejön...

2014. jún. 4. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!