Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz az ha én és párom nem akarunk nagy hacacárét csinálni az esküvőből? Más is tartott már ennyire egyszerű esküvőt? Mit szoltak a rokonok barátok?
Abszolút normális, hiszen ahogy az előttem szóló is írta ez a ti döntésetek, és a ti napotok!Rólatok kell hogy szóljon,és úgy ahogy azt ti szeretnétek!
Nekünk még furább lesz egyébként,hiszen a rokonok közül egy-ketten ott lesznek, a többség viszont nem!Tehát itt biztos lesz sértődés a rokonok között.De nálunk is részben a pénz dominál,és ha minden rokon ott lenne,kb 250-en lennénk...
Másrészt viszont minek hívjam meg az olyan rokont,akivel kétévente gyszer ha találkozunk,meg az olyant,akit annyira nem is bírok,aztán jópofi meg minden...Megsértődik?Tegye!Kibírom amikor kétévente találkozunk...:)
Így legalább kisebb és sokkal meghittebb lesz az egész!tényleg arról fog szólni,amiről kell,és tényleg azok lesznek ott,akik fontosak nekünk!
Úgyhogy sok boldogságot kívánok nektek! :)
Nekünk is most nyáron lesz az esküvőnk és személy szerint én sem akarok nagy felhajtást az egésznek, viszont a párom egy kisebb ebédet szeretne rokonokkal. Az anyós meg egyenesen lagzit, de már tudattuk vele hogy polgári lesz és semmi felhajtás. Nagy nehezen beletörődött. Én nem vagyok ennek híve, de őt sem szeretném megbántani hogy még erre sem vagyok hajlandó. Most egy kicsit irígy vagyok hogy a te párod is ugyanazt szeretné mint te ezzel kapcsolatban.
Sok boldogságot nektek, és szép esküvőt ami csak rólatok szól!
Mi még csak beszéltünk róla, hogy kicsi esküvőt akarunk. Egyikőnknek sem tetszett a bazi nagy mulatkozós magyar lagzi. Egyikőnk sem szereti a kötelező jópofizást, és táncolni sem szeretünk. De ez nem azt jelenti, hogy besavanyodott emberkék lennénk, egyszerűen az nem a mi stílusunk. Az én részemről alig vannak emberkék akiket meghívnék, a párom részéről annál több. Előadtuk a szülőknek, hogy polgári esküvő, és egy kis vacsora a kertben. Persze nem volt egyetértés, nagyobbat akarnak. Mondtuk, hogy ki az a 6 ember az én részemről, akit meghívnék, és mondtuk, hogy kit a párom részéről. A végén már ott tartottunk, hogy a nagymamának a testvérét, meg annak a gyerekeit... Úgyhogy nekünk is meg kell vívni a harcokat.
De! Ragaszkodni fogunk az elképzeléseinkhez, nem akarunk ezer éve nem látott rokonokat meghívni. Nem gáz, mindenki olyan esküvőt csinál, ami tetszik neki. A szülőknek volt alkalmuk anno úgy megszervezni a saját esküvőjüket, ahogy szerették volna. Ez most nem róluk és a rokonságról szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!