Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi pénz jött vissza az esküvőből?
Budapesten tartottuk, vacsora volt, 35 vendég. Az esküvő az ötben volt, a party meg a Belvárosban egy épületben.
A pénzből 1000 Ft jött vissza, mert sorsjegyet kértünk mindenkitől, és a 60 sorsjegyből csak egy nyert.:( De az egy ezrest, és épp én kapartam le.:))
28N, 35F
A teljes cech körülbelül 1,4 millió volt 110 vendégre vidéken. Nászajándékba 1,1 millió jött össze.
Nem vártunk senkitől sem nászajándékot, csak úgy gondoltuk, hogy ha valaki hozni szeretne, akkor inkább pénz legyen. Baromi kínos ez, de még mindig jobb, mintha aztán külön szobát kell nyitni a jénai tálaknak és étkészleteknek, mert mindegyikből van 20db.
Még így is volt, aki másképp gondolta, úgyhogy lett bögre meg jénai dögivel. :D
Istenem, mennyire marhaság.
Minek annyi ember?
Kell kb 10 ember a rokonok miatt aztán kész.
Semmi szükség a sosem látott emberekre.
Budapest, 50 Fő
1.6M-ba került 680e jött vissza.
Amit kaptunk elfogadtuk, megköszöntük szépen, de nem reklamáltunk senkinek, hogy miért csak ennyit hozott.
Még ennyire sem számítottunk, magunk álltuk az egészet.
7-es, nálunk csak a rokonok voltak huszonvalahányan, csak az én részemről, a férjem részéről is vagy 15-en. És egyikünk se hívott távoli rokont, a legtávolabbi első unokatestvér volt, akit hívtunk, és senki olyat, akivel amúgy nem tartjuk a kapcsolatot. Ezen kívül fejenként kb 6-7 közeli barát, csak hát ugye mindenkit a párjával, és máris kész a 67 fő. Senki olyan nem volt ott, akivel ne állna tényleg közel hozzánk, nem is akartunk ilyen embereket hívni.
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!