Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony/újasszonytáncnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony/újasszonytáncnál van valami "kreatívabb" módja a pénz átadásának?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 11:43
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Mármint rostába vagy valami edénybe fogja gyűjteni az ifjú pár a pénzt, csak én, mint vendég, valamilyen emlékezetesebb formában át tudnom nekik adni?
2014. aug. 4. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Egy maradt meg bennem az esküvőnkről. Férjem tanúja egy plüss macit vett, ami egy szivecskét tart a kezei között. Ahhoz rögzítették a pénzt. :)
2014. aug. 4. 11:49
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Annyi módja van, amit egy ügyes virágos meg tud oldani.

Csokrot készíthet belőle, láttam már házat is ...

2014. aug. 4. 11:51
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem fognak a kedves vendegek jol nezni rad, ha kuloncosdokni akarsz. Eloszor is ugyanazon az eskuvon vagy, nem kreativabb lenni,. Masodszor meg, a par felkeszult mar a penz osszeszedesi modjara.
2014. aug. 4. 11:53
 5/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem értem, hogy mit írsz.

Nem különcködni szeretnék, a párnak szeretnék emlékezetes, vicces pillanatokat okozni a saját esküvőjükön.

A többieknek köszönöm a tippeket! :)

2014. aug. 4. 11:56
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Csak ne rejtsd az ajándék kávéfőző használati utasításába, mert lehet, hogy sohasem fogják megtalálni! :)
2014. aug. 4. 12:26
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi, ez is egy jó tipp! :DD
2014. aug. 4. 12:30
 8/20 anonim válasza:
95%
Mi téglát kaptunk becsomagolva, jó nagy volt és lyukacsos, minden lyukban volt pénz! Ezres, kétezres! Nekünk nagyon tetszett az ötlet! Azt meg eltudod dönteni mennyi pénzt raksz bele!
2014. aug. 4. 12:33
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mehet a pohárkészlet is, mindegyik pohárba egy-egy felgöngyölt papírpénzzel, vagy valami helyes szivar vagy cigarettatárca a vőlegénynek, ha esetleg dohányzik, benne a cigaretta helyett egy csinos kis összeggel, sőt, még valamit gravíroztatni is lehet rá. Vagy egy gyönyörű fotóalbum, az első oldalon valami vicces fotómontázzsal róluk, egy két helyre elrejtve meg papírpénz, vagy utalvány. Esetleg boríték, rajta, hogy pl. Utónászútra vagy akármire, vagy a közös életük megkezdéséhez, amit gondolsz, vagy amire szúkségük van :)
2014. aug. 4. 15:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmikre gondoltam:

a ház:

[link]

[link]

[link]

kincsesláda :)

[link]

[link]

[link]

Ennek szerintem a belsejében lehet:

[link]

[link]

2014. aug. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!