Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kell vennem nászajándékot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell vennem nászajándékot?

Figyelt kérdés

Hivatalos vagyok egy esküvőre jövő hónapba.

Nem tudom, hogy kell e vennem valamit az ifjú párnak, vagy sem. Menyasszonytánc lesz, tehát arra készültem, hogy majd dobálgatnom kell a pénzt, de ezen kívül kell még valami más is? Használati tárgyat azért nem akarok venni, mert úgy is kapnak mindenből legalább 5-öt. Van így értelme még ajándékot is venni?

2014. máj. 18. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha lesz menyasszonytánc, akkor én nem vinnék ajándékot.
2014. máj. 18. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak pénzt adnék. De mondjuk függ attól is, hogy kinek a lagzijára megyek. Kié lesz?
2014. máj. 18. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben nem kell külön ajándék, elég ha a pénzt bedobod a táncba.
2014. máj. 18. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell ajándék, felesleges, azért van a menyasszonytánc, hogy pénz gyűljön össze.
2014. máj. 18. 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy tanfolyamon ismerkedtem össze a menyasszonnyal, ő volt a tanárom. :) Azóta már barátnők lettünk, bár tény, hogy nem a legközelebbi barátnőm. A vőlegényével is jóban vagyok, voltunk párszor bulizni együtt, havonta biztos, hogy találkozom velük.
2014. máj. 18. 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Most pont ráakadtam egy jó kis dologra, mondjuk ez inkább jelképes, de jópofa. Persze nem veszem meg, inkább arra gondoltam, hogy én magam megcsinálom. Szerintetek?

[link]

2014. máj. 18. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jópofa, én biztosan értékelném, főleg a fáradozásodat! :)
2014. máj. 18. 15:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld kezecskék! :)
2014. máj. 18. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, hogy sokan írják, hogy nem kell ajándék. Nálunk szokás az ajéndék vagy pént adni, és a menyasszonytánckor jelképesebb összeget adni. Szóval felénk a menyasszaonytáncos pénzzel nem lehet kiváltani az ajándékozást. De ha felétek ez így szokás, akkor nem kell külöün ajándékot venned.
2014. máj. 18. 23:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, régen mifelénk is úgy volt, hogy a menyasszonytánckor csak aprópénzt dobáltak, amiket mostanában felváltottak a ropogós 20-asok... :/
2014. máj. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!