Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e adnom nászajándékot? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
Szóval..ismerőshöz megyek esküvőre fotózni. Nem vagyok fotós, csak azért engem hívtak, mert így olcsóbb és nem kell profi képeknek lenniük. Ismerem a menyasszonyt is és a vőlegényt is (egy faluban lakunk), de nem mondanám barátságnak a viszonyt, inkább csak jó haverság van. Az esküvő és az utána lévő lagzi szűk családi körben fog lenni, úgy tudom, kb. 20 fő maximum. A párom se jön, csak én megyek és mint írtam, nem mint vendég leszek ott. Szerintetek kell-e vinnem nászajándékot? Ha igen, ti mit vinnétek? (Pár hónapja költöztek össze és tudom, hogy mindenük meg van.)2013. okt. 14. 13:53
1/7 anonim válasza:
Nem kell vigyél.Butaság lenne.Röviden és tömören de ha sok a pénzed.....
2/7 Kései Sirató válasza:
Ha nem kérsz pénzt a fotókért, akkor a fotókat adod majd nászajándékba, mást ne vigyél!
3/7 anonim válasza:
A Te ajándékod szerintem a munkád lesz. Megcsinálod a képeket, ezért mész oda.
Én nem vinnék, csak a képeket adnám, meg hívatnék elő párat.
4/7 anonim válasza:
nem kell adnod, dolgozni hívtak nem bulizni...
5/7 anonim válasza:
Ha nem meghívott vendég vagy, akkor nem. Dolgozni mész oda, nem kell ajándékot vinned.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz. :)
2013. okt. 14. 14:06
7/7 anonim válasza:
A kész fotókat gondolom Cd-n adod oda. Én becsomagolnám és írnék mellé egy gratuláló lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!