Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen nászajándékot vehetnénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nászajándékot vehetnénk?

Figyelt kérdés

Az egyik gimis barátnőm meghívta a szűk baráti társaságot az esküvőjére. Arra gondoltunk, hogy összedobjuk a pénzt és közösen veszünk nászajándékot, viszont sajnos nem nagyon tudunk mit kitalálni, mert az ifjú pár már egy éve együtt él a patentül berendezett kis lakásukban, ahol már tényleg semmi, de semmi a világon nem hiányzik. Mivel nem családtagként megyünk oda, nem szeretnénk "csak" pénzt adni nekik. Ráadásul ők elég jómódúak, mi meg talán 7-en együtt sem tudunk igazán értékes ajándékot keríteni.

Mi lehet ilyenkor a megoldás? Valami egyszerű és nagyszerű, mégsem túlságosan drága megoldás kellene. Nem azért mert sajnáljuk tőlük, egyszerűen csak mindannyian tanulunk még és nincs rá úgy keret.

Köszönöm szépen előre is, ha tudtok valamilyen tippet adni. :)

22L

2013. jún. 7. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha vennétek az összegyűlt pénzből egy rakat sorsjegyet? És mindezt frappáns formában adnátok át. Ez burkoltam lehet némi bevétel, másrészt mókás szórakozás, míg kapargatják, ráadásul tuti, hogy egy darabig nem felejtik el :)

Vannak már 200-300 forintosak is, de 500 is, ahogy kijön a pénz, lehet változatosan, sokat venni!

2013. jún. 7. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyit szántok rá, de esetleg befizethetnétek őket valami belföldi utazásra. Vagy ha van valami közös hobbijuk, akkor akár abból is ki lehetne indulni. 1-2 hónapja olvastam itt egy kérdést, ahol egy lány a testvérééknek egy nagyobb ládát adott ajándékba, ami tele volt pakolva mindenféle praktikus konyhai dologgal, mivel az ifjú pár mindkét tagja nagyon szeretett sütni/főzni. Olyan dolgokat válogatott össze a lány, amelyek azért nem hétköznapiak (egzotikus fűszerek, bonbon formák, szakácskönyvek stb.)

Szóval ezt csak példakánt írom arra, hogy ha közös hobbijuk van, akkor egy hasonlóan témába vágó ajándéknak biztos nagyon örülnének.

2013. jún. 7. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Lehet albumot is készíteni a közös emlékekből - nyilván olyanokból, amiken a vőlegény is részt vett :D.

De a kaparós sorsjegyes ötlet is jó.

2013. jún. 7. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Van valami közös hobbijuk? Vagy valami amit nagyon szeretnek mindketten? Mit tudom én kanárik, botanika vagy piramisok vagy ilyesmi...
2013. jún. 7. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bármennyire is tip-topp egy lakás, pohárkészlet, étkészlet mindig jól jön. Oké, hogy unalmas nászajándék, elismerem, de mindig törik az évek során, és nálunk pl. étkészletből is több van, egy a mindennapos használatra, és vannak amiket csak ünnepekkor veszünk elő. A sorsjegyes megoldás tetszik :-)
2013. jún. 7. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó és vicces ötlet a sorsjegyes, vagy pedig fizessétek be őket egy wellness szállodába egy hétvégére.
2013. jún. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!