Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nászajándékot? Két régi barátunk kell egybe,
nem legjobb barátság de jó barátság, a párom és a vőlegény kis iskolás koruk óta barátok legjobb barátok, csak hát ők külföldön élnek mi meg itthon ritkán találkozunk, de a barátság nagyon jónak mondható.
mindenük meg van, nem szűkölködnek semmiben ( mi igen)
gazdag szülők rokonok....
mi mit vihetnénk nekik nászajándékba?
Mi ilyen esetben egyedi, zsűrizett, sorszámozott porcelántárgyakat vettünk (egy három darabos készletet). A srác anyja részéről iszonyú nagy volt a sznobéria és a rongyrázás. A pár örült neki, amikor pedig anyuka húgálni kezdte a száját, megemlítettek, hogy mennyir egyedi darabról van szó...na ez hatott. :)
Vihetsz neki herendit is, vagy pl. faliórát.
Faliórára nagyon kevesen gondolnak nsázajándékként, pedig nagyon hasznos és általában a pár nagyon megörül neki. Valami szép darabot keressetek, nem kell hatalmas költségbe verni magatokat. (Miféle barátság az, ahol az anyagiakat nézik, nem az emberi oldalt?)
köszi
gondoltam olyanra hogy egy közös fotójukat elvinnénk és valami festmény szerűt csináltatnánk (van egy kisgyerekük is) az is rajta lenne
vagy csak a gyerek legyen?
Ha festmény, akkor a teljes család, azaz ők ketten, a gyerekkel. Vagy csak ők ketten. Ha csak a gyerekre koncentrálsz, akkor az sértő lehet, mert végülis nem keresztelőre mégy, hanem esküvőre. Elsősorban az ő napjuk, nem a gyereké.
Egyébként jó ötlet.
Én akkor már inkább egy karikatúrát vinnék róluk!
Egy jó nagyot, bekeretezve.
Nekem ez a Herendi és társai egy fiatal párnak, hát...!
A mai fiatalok ezt nem fogják úgysem kitenni a vitrinbe nézegetni, használni nyilván nem fogja, max. elteszi egy dobozba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!