Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaadnád ezt a nászajándékot?
Figyelt kérdés
Kaptunk esküvőnkre egy külföldi utazási kupont. A családunkban azonban több nagy tragédia is történt, ezért az utazást lemondtuk, és meghirdettük fb-n. A pár, akitől kaptuk, felháborodva hívott fel a hirdetés láttán,amiért őket meg sem kérdeztük. Valójában azért nem kérdeztük meg, mert úgy éreztük, az ajándék felett mi rendelkezünk, és nagyon ciki lett volna tőlük pénzt kérni, viszont ingyen sem akartunk már lemondani róla, hiszen mégis csak a nászajándékunk volt. Viszont az ő elvárásuk az volt, hogy ingyen visszaadjuk nekik. Az egész "ingyenesség" elvárása azért is visszás,mert nagyon tehetősek, fél nap alatt megkeresik ennek a külföldi útnak az árát. Ráadásul a halálesetek kapcsán fel sem hívtak, még csak részvétet sem nyilvánítottak. Most mi ülünk fordítva a lovon, vagy tényleg joggal várták el, hogy visszaadjuk nekik az utalványt? Persze úgy lenne fair, ha meghallgatnánk az ő nézetüket is. De max. annyit tudnának mondani,hogy nekik nem volt tragédiájuk és fiatal párként miért ne lehetne legalább nekik jó? Ezt is megértem. De most összezavarodtam, szeretem az igazságos helyzeteket.2013. ápr. 18. 22:18
1/35 anonim válasza:
Szerintem el kellett volna tolnotok az utat, ha most nem mentek, vagy vissza kellett volna nekik adnotok az utalványt, esetleg megbeszélni előre velük.
2/35 anonim válasza:
Illet volna nekik megmondani, hogy nem áll szándékotokban elmenni! Nem csodálom hogy fölháborodtak, hogy az ajándékukat áruljátok a fészbukon. Szerintem nem az a bajuk hogy áruljátok, hanem az, hogy nem szóltatok nekik róla, hogy esztek ágában sincs elmenni. Ezen dühödtek fel inkább.
3/35 anonim válasza:
Nos, ha egy edénykészletről lenne szó, más lenne a helyzet. Az nem kell, hát tovább lehet adni, nem kell őrizni. De ez más... egy utazás befizetése sokkal személyesebb dolog, valaki talán nászútnak képzelte, valahová éppen oda álmodta és azért ajándékozta éppen ezt. Ez nem eladható. És ehhez semmi köze ahhoz, hogy az ajándékozó egy koldus vagy egy milliárdos. Az egy másik kérdés.
4/35 anonim válasza:
Szerintem is, el kellett volna halasztani, de legalàbb megbeszélni velük ezt.valahol jogos, hogy kiakadtak, nekem is rosszul esne, ha valaki épp egy szívből adott ajàndékomat àrverezi el....
5/35 A kérdező kommentje:
Csak két napos szállásról van szó, kb. 40 ezer forint értékben. Tehát nem nászút, hanem csak az esküvőre kapott ajándék szálloda kupon (amit úgy fogtunk fel, mint egy edénykészletet, amit szintén becserélnek az emberek.) Az időpontját is mi foglaltuk le (még a tragédiák előtt)
Az utazást nem lehet halasztani sem, mert csak 1 évig volt érvényes.
Ez esetleg árnyalja a képet? Vagy jobb lett volna, ha pénzt adnak, így nincs belőle kalamajka.
2013. ápr. 18. 22:32
6/35 anonim válasza:
Ja, és ezért nem kéne ilyesmikre a FB-t használni. A Vaterán vagy egyéb aukciós portálon úgyis hamarabb eladjátok.
7/35 A kérdező kommentje:
Ha már említetted:) Először mi is Vaterát és Ebay-t próbáltuk, de még csak érdeklődő sem volt! A FB-n meg rögtön lecsaptak rá! Én sem gondoltam volna!
2013. ápr. 18. 22:34
8/35 anonim válasza:
Kérdező, ahogy másodszor kiegészítetted az információt, már egy kissé másképp fest a dolog, szerintem is.
9/35 anonim válasza:
Nézd, eddig 4-5 embernek egy véleménye van, szerintem ez azért jelent valamit. De látom Te úgy gondolod, hogy jól tettétek. Pedig nem.
10/35 A kérdező kommentje:
Noni33-at csípjük :)
2013. ápr. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!